εκπαιδευτικο κεντρο

Training Facility

Seminars

Εξίσου σημαντική είναι και η συνεχόμενη κατάρτιση και ανάπτυξη του γνωστικού επιπέδου του κάθε επαγγελματία. Η κατάρτιση λειτουργεί καταλυτικά όχι μόνο στα αποτελέσματα των θεραπειών, αλλά και ως πηγή έμπνευσης και αυτοπεποίθησης. Σε μια έντονα ανταγωνιστική εποχή, η εξειδίκευση υψηλού επιπέδου δίνει αξιοπιστία και συγκριτικό πλεονέκτημα. Για αυτό το λόγο, η Beaute Marine έχει πάντα τα πιο χρήσιμα, αλλά και ενδιαφέροντα θέματα για τα πολυάριθμα σεμινάρια που κάνει.

Webinars

Ένα ευρύ φάσμα θεμάτων παρουσιάζεται σε webinars, δίνοντας την δυνατότητα παρακολούθησης σε επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Είναι ένας ιδιαίτερα λειτουργικός τρόπος εκπαίδευσης, λόγο της διαδραστικότητας του, επιτρέποντας τους συμμετέχοντες να αλληλεπιδράσουν με τον ομιλητή. Κάθε webinar αποστέλλεται στους συνεργάτες της εταιρείας, επιτρέποντας τους να το παρακολουθήσουν σε οποιονδήποτε χρόνο. Τα webinars της Beaute Marine, κέρδισαν την επιλογή των επαγγελματιών, επιτυγχάνονταςς το μεγαλύτερο πλήθος παρακολούθησης συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

private trainings

Στόχος κάθε επαγγελματία ομορφιάς είναι να μπορεί να δώσει με ασφάλεια, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πελατολόγιο του, στο λιγότερο χρόνο. Για αυτό η εκπαίδευση είναι θέμα υψίστης σημασίας για την Beaute Marine. Με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, και δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο της ομορφιάς, προσφέρει εκπαίδευση και άμεση υποστήριξη στους συνεργάτες της, τόσο στα μηχανήματα και τον εξοπλισμό όσο και τις καλλυντικές θεραπείες ομορφιάς. Η εκπαίδευση γίνεται στον χώρο του επαγγελματία, ή στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας.

Αcademie Dectro Official International Training Center

H Beaute Marine είναι περήφανα Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό κέντρο για όλη την Ευρώπη της Academie Dectro με 2 πιστοποιημένες καθηγήτριες. Σπουδαστές, ηλεκτρολύστες, επαγγελματίες και αντιπρόσωποι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το εκπαιδευτικό μας κέντρο στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους. Μέσω της ειδικής πλατφόρμας οι σπουδαστές παρακολουθούν τη θεωρητική εκπαίδευση on line και έπειτα επισκέπτονται το χώρο μας για να ολοκληρωθούν οι θεωρητικές τους γνώσεις, να γίνει η πρακτική εκπαίδευση καθώς και να δώσουν τις τελικές τους εξετάσεις. Μέσα από αυτόν τον κύκλο σπουδών ολοκληρώνουν την εξειδίκευσή τους ως ηλεκτρολύστες ή Φωτοθεραπεύτες και παραλαμβάνουν το πτυχίο τους από την Academie Dectro στον Καναδά. Μία διεθνής πιστοποίηση, από τις πιο δημοφιλείς στον τομέα της.