Δερμοαπόξεση

Δερμοαπόξεση

Δερμοαπόξεση

Η πιο αόρατη μέθοδος απολέπισης! Είναι από τις πιο κλασικές μεθόδους αισθητικής. Είναι μια μέθοδος που μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος. Στόχος μας είναι η λείανση του δέρματος, ο βαθύς καθαρισμός της περιοχής και η ενεργοποίηση της ανάπλασης από τον οργανισμό.

Η κατηγοριοποίηση αυτών των τεχνολογιών είναι:

Στόχος σε όλες τις περιπτώσεις είναι η απομάκρυνση του ανώτερου στρώματος της κεράτινης στιβάδας και η εξάλειψη του περιττού σμήγματος. Ταυτόχρονα είναι μια άμεσα δραστική θεραπεία προετοιμασίας του δέρματος, προωθώντας την διείσδυση των δραστικών συστατικών των προϊόντων της εκάστοτε θεραπείας, εξασφαλίζοντας έτσι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Συνήθως αυτές οι τεχνολογίες συνδυάζονται με αναρρόφηση για την απομάκρυνση του νεκρού δέρματος και των ρύπων που συσσωρεύονται. Μέσα από την αναρρόφηση επιτυγχάνουμε και την καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων του δέρματος συμβάλλοντας δραστικά στην βελτίωση των ουλών και των ρυτίδων. Με αυτόν τον συνδυασμό απολέπισης και ανάπλασης μπορούμε να εξασφαλίσουμε όχι μόνο ένα υγιές, αλλά και λαμπερό δέρμα από τις πρώτες κιόλας θεραπείες.

ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ: