Apilus Cleo

Apilus Cleo

Apilus Cleo

Τα Apilus είναι οι νούμερο 1 συσκευές ριζικής αποτρίχωσης, μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. Το Apilus Cleo, είναι το εκπαιδευτικό μοντέλο των Apilus και κάνει χρήση συχνότητας 13.5MHz, προσφέροντας όχι μόνο αποτελεσματικότητα και ταχύτητα, αλλά και απαράμιλλη άνεση θεραπείας.

Με 2 αποκλειστικές μεθόδους Θερμόλυσης και δυνατότητα αναβάθμισης με δύο μεθόδους Blend, δίνει άμεση λύση στα προβλήματα της τριχοφυΐας. Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η μόνη τεχνολογία που είναι πιστοποιημένη για να προσφέρει 100% απομάκρυνση της τριχοφυίας. 

πληροφοριες

Η Dectro International συνεχίζει να πρωτοπορεί παγκοσμίως χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της και την ισχύ των 13.5MHz, δημιούργησε το Apilus Cleo, ένα μηχάνημα ανώδυνης ριζικής αποτρίχωσης. Με τόσο υψηλή συχνότητα, και σε συνδυασμό με τα 256 εξειδικευμένα προγράμματα της Dectro, προσφέρει ένα μοναδικό εργαλείο στα χέρια των ηλεκτρολυστών. Είναι η μοναδική λύση που υπάρχει για την καταστροφή των λευκών τριχών. Προάγει την αποτελεσματικότητα, την ταχύτητα και την άνεση θεραπείας σε ένα μοναδικό επίπεδο.

  1. Θερμόλυση: Η θερμόλυση είναι μία τεχνική αποτρίχωσης κατά την οποία η πολικότητα στην μύτη της βελόνας αλλάζει εκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο, ανάλογα με τη συχνότητα (MHz) της συσκευής. Αυτή η εναλλαγή προκαλεί έλξη και απόθεση των ηλεκτρονίων, τα οποία μετά δημιουργούν αύξηση της θερμοκρασίας μέσω της τριβής. Όσο μεγαλύτερη η συχνότητα, τόσο περισσότερες φορές γίνεται η εναλλαγή το δευτερόλεπτο. Έτσι η θερμοκρασία στον θύλακα της τρίχας φτάνει τα επιθυμητά επίπεδα ραγδαία, χωρίς να επιτρέπει τη διάχυση της στους γύρω ιστούς και να υπάρξει η αίσθηση του πόνου. 
  2. Blend (προεραιτικά): Η μέθοδος Blend κάνει χρήση και των δύο παραπάνω ρευμάτων, ενισχύοντας έτσι εκθετικά την αποτελεσματικότητα και των δύο. Από την μία η θερμόλυση αυξάνει την θερμοκρασία και έτσι την διαστολή των πόρων μέσα στον θύλακα επιτρέποντας καλύτερη διαπερατότητα του καυστικού νατρίου, ενώ παράλληλα λειτουργεί σαν καταλύτης, για την γρηγορότερη επίτευξη της χημικής αντίδρασης. Είναι η μέθοδος που θα δώσει λύση στις δυσκολότερες περιπτώσεις εμμένουσας τριχοφυΐας.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Το μόνο μηχάνημα ριζικής αποτρίχωσης σε αυτή τη συχνότητα, ανώδυνες εφαρμογές με απίστευτα αποτελέσματα.

#3

Το πρώτο βήμα ενός ηλεκτρολυστή.

#2

Ανώδυνες εφαρμογές με απίστευτα αποτελέσματα.

#4

Ασύγκριτη αναλογία τιμής και αποτελέσματος.

Dectro International

Από το 1978 η Dectro International σχεδιάζει και κατασκευάζει εξειδικευμένες συσκευές που προορίζονται για την παγκόσμια αγορά μόνιμης αποτρίχωσης και αισθητικής περιποίησης. 

Η ενδελεχής κατανόηση των σύγχρονων τεχνικών και η γνώση των τεχνολογιών αιχμής επέτρεψαν στην Dectro International να ανοίξει νέους δρόμους στην εφαρμογή της ηλεκτρόλυσης. 

Δημιουργός του μοναδικού APILUS, μηχανήματος ριζικής αποτρίχωσης, άλλαξε παγκοσμίως το επίπεδο των ηλεκτρολυστών και της ριζικής αποτρίχωσης. Με πανεπιστημιακές μελέτες σε ανθρώπινο δέρμα ολοκλήρωσε την έρευνα πάνω στη δράση των μόνιμων μεθόδων αποτρίχωσης.