Apilux 3G

Apilux 3G

Η Dectro International, κατασκευαστής του μοναδικού Apilus, δημιούργησε μια ακόμα εξειδικευμένη λύση κατά της τριχοφυΐας. To Apilux 3G είναι μια συσκευή APL (έντονου παλμικού φωτός) που μέσω ειδικών φίλτρων, μπορεί παρέχει όχι μόνο θεραπείες αποτρίχωσης, αλλά και θεραπείες ομορφιάς και ανάπλασης. Η ικανότητα του Apilux να στέλνει ένα μεγάλο φάσμα φωτός, του επιτρέπει να επιδρά σε όλα τα επίπεδα του δέρματος και να καταστρέφει την τρίχα ανεξάρτητα από το βάθος που βρίσκεται. Ο μεγάλος κρύσταλλος και η ιδιότητα του παλμικού φωτός, να στέλνει φώς υπό γωνία, επιτρέπει την ολική καταστροφή της τρίχας, μειώνοντας δραματικά την πιθανότητα επανέκφυσης.

πληροφοριες

Στο Apilux 3G η εκπομπή του φωτός γίνεται μέσω μιας λάμπας Xenon, η οποία ανάλογα με το φίλτρο, εκπέμπει από 420-1200nm καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεραπειών. Με δύο κεφαλές, μία μεγάλη στα 7.5cm2 φωτοαποτρίχωσης και μία μικρότερη στα 4cm2 με δυνατότητα αλλαγής φίλτρων για θεραπείες φωτοανάπλασης, αντιρυτιδικές, ακμής, υπερμελάγχρωσης και ευρυαγγειών. 

Απόλυτα  παραμετροποιήσιμο για εξατομικευμένες ρυθμίσεις στις ανάγκες του δέρματος άλλα και με έτοιμα προεπιλεγμένα προγράμματα για ευκολία στη χρήση. Οι κεφαλές είναι εξοπλισμένες με πλάκες Peltier και ένα ανεπτυγμένο σύστημα ψύξης, επιτυγχάνοντας θερμοκρασία κρυστάλλου στους -4°C για ανώδυνες και ευχάριστες θεραπείες. Η λάμπα Xenon αντικαθίσταται στα 90.000 χτυπήματα χωρίς να κλειδώνει.

  1. Φωτοθερμόλυση: Η φωτοθερμόλυση είναι η καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας από την αύξηση της θερμοκρασίας, που παράγεται από έντονο παλμικό φως. Τα φωτόνια που εκπέμπονται από μία πηγή φωτός, όταν απορροφηθούν από ένα σκούρο υλικό μεταλλάσσονται σε θερμική ενέργεια. Το υλικό που έχει την δυνατότητα απορρόφησης φωτονίων ονομάζεται χρωμοφόρο. Στο δέρμα μας έχουμε τα εξής χρωμοφόρα: την μελανίνη, την αιμογλοβίνη του αίματος και το νερό που περιέχεται στους ιστούς. Στόχος μας είναι η ολοκληρωτική καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας και η πήξη της ρίζας που αιματώνει το θύλακα, καθιστώντας τον μη προσβάσιμο στις ορμονικές πληροφορίες. Με τον τρόπο αυτό, ο θύλακας παραμένει ανέπαφος αλλά μη ικανός να παράγει τριχοφυΐα και να λάβει τις ορμονικές πληροφορίες και διαταραχές που ταξιδεύουν μέσω του αίματος. Έτσι παραμένει ανενεργός για πάντα.
  2. Φωτοανάπλαση: Η φωτοανάπλαση επιτρέπει να δώσετε μια θεραπεία αναζωογόνησης στο δέρμα. Επιπλέον, το έντονο παλμικό φως, αντιμετωπίζει με ασφάλεια και αποτελεσματικά μια τεράστια ποικιλία αγγειακών & μελάγχρωματικών προβλημάτων. Το Apilux εφαρμόζεται στην περιοχή χωρίς να υπερθέρμανει την επιφάνεια του δέρματος. Το φως του φλας διεισδύσει στην επιδερμίδα, δημιουργεί μια ασθενή θερμότητα, η οποία διεγείρει μια διαδικασία αναγέννησης του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Ικανό να δώσει λύσει σε όλους τους φωτότυπους και τα είδη τρίχας.

#3

Με ασύγκριτα χαμηλό κόστος παλμού.

#2

Με φωτοανάπλαση για αναζωογόνηση του δέρματος, θεραπείες ακμής και ευρυαγγειών.

#4

Για χρήση ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Dectro International

Από το 1978 η Dectro International σχεδιάζει και κατασκευάζει εξειδικευμένες συσκευές που προορίζονται για την παγκόσμια αγορά μόνιμης αποτρίχωσης και αισθητικής περιποίησης. 

Η ενδελεχής κατανόηση των σύγχρονων τεχνικών και η γνώση των τεχνολογιών αιχμής επέτρεψαν στην Dectro International να ανοίξει νέους δρόμους στην εφαρμογή της ηλεκτρόλυσης. 

Δημιουργός του μοναδικού APILUS, μηχανήματος ριζικής αποτρίχωσης, άλλαξε παγκοσμίως το επίπεδο των ηλεκτρολυστών και της ριζικής αποτρίχωσης. Με πανεπιστημιακές μελέτες σε ανθρώπινο δέρμα ολοκλήρωσε την έρευνα πάνω στη δράση των μόνιμων μεθόδων αποτρίχωσης.

Video