VGH Skin Analyser

VGH Skin Analyser

VGH Skin Analyser

Το VGH Skin Analyser είναι το νέο επαγγελματικό σύστημα για ακριβή και άμεση, υψηλής τεχνολογίας διάγνωση του δέρματος του προσώπου. Με διαγνωστικά προγράμματα για όλες τις ατέλειες του προσώπου και τρισδιάστατη απεικόνιση.  Έρχεται να ενισχύσει το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν τα κέντρα ομορφιάς Vagheggi καθώς εκτός από τον έλεγχο του δέρματος, προτείνει ανάλογες θεραπείες και προϊόντα από τις σειρές της Vagheggi Phytocosmetics.

Σε βαθος πληροφοριες

Η συσκευή περιέχει μία οπτική μονάδα με διαφορετικού φακούς, ήδη ενσωματωμένους στο εσωτερικό του σαρωτή, με πολύ υψηλή ανάλυση και ακρίβεια. Παρέχει 3 προγράμματα και 6 μετρήσεις για πλήρη και εξατομικευμένη διάγνωση. Τα προγράμματα είναι το βασικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα Age Care, και η ελεύθερη κάμερα. Έτσι το κάθε πρόγραμμα προσφέρει μια σειρά μέτρων που διευκολύνουν την ταυτοποίηση μιας πλήρους διάγνωσης στις κύριες παραμέτρους του δέρματος, όπως Υγρασία, Σμήγμα, Πόροι, Φλεγμονές, Κηλίδες και Ρυτίδες. Με προηγμένη επιστημονική προσέγγιση που βασίζεται στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνων, και επακόλουθη πρόταση θεραπευτικών αγωγών και προϊόντων φροντίδας κατά του προβλήματος. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται άμεσα στο tablet που είναι συνδεδεμένη η συσκευή και μπορούν να αποσταλούν ομαδοποιημένα στον πελάτη μέσα από την εφαρμογή.

  1. Βασικό πρόγραμμα: Ελέγχει την υγρασία, το σμήγμα, τους πόρους και τις φλεγμονές, με στόχο τη βασική διάγνωση του δέρματος και την πρόταση κατάλληλων θεραπειών.
  2. Πρόγραμμα Age Care: Ελέγχει υγρασία, σμήγμα, κηλίδες, υπερχρωματισμό και ρυτίδες, με σκοπό την διάγνωση των κύριων ατελειών του δέρματος που συνδέονται με τη διαδικασία της γήρανσης με επακόλουθη πρόταση θεραπευτικών αγωγών και προϊόντων φροντίδας κατά του γήρατος.
  3. Camera: Ελεύθερος τύπος ανάλυσης, όπου είναι δυνατή η χρήση της φωτογραφικής μηχανής σε άλλες περιοχές του σώματος.
  4. Ψηφιακή Επεξεργασία Εικόνων: Σύγκριση με εικόνες στη βάση δεδομένων για ακριβή αξιολόγηση του είδους της ατέλειας. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται αμέσως σε γραφική μορφή, και ομαδοποιούνται σε ένα τελικό γράφημα. Η κάθε παράμετρος του γραφήματος, παρέχει εξήγηση της ατέλειας, και στη συνέχεια στην επιλογή της καταλληλότερης θεραπείας Vagheggi για αυτή

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Για την σωστή διάγνωση των προβλημάτων του δέρματος.

#3

Με τρισδιάστατη ανάλυση των δεδομένων.

#2

Παρέχεται με tablet, που περιέχει μια βιβλιοθήκη φακέλων για κάθε προϊόν Vagheggi, με όλα τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος.

#4

Ομαδοποίηση των αποτελεσμάτων σε γραφήματα, και με δυνατότητα άμεσης αποστολής στον πελάτη μέσω email.
Skin Healthy Woman Face Natural Mke up

Vagheggi Phytotech

Η εταιρεία Vagheggi, επιπλέον από τα γνωστά καλλυντικά Vagheggi Phytocosmetics διαθέτει και ένα τμήμα έρευνας και τεχνολογίας μηχανημάτων τελευταίας γενιάς το τμήμα
VAGHEGI PHYTOTECH.

Τα μηχανήματα μελετώνται, σχεδιάζονται και επιβλέπονται από το επιτελείο της Vagheggi προορισμένα για επαγγελματίες ομορφιάς, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και στις προτιμήσεις των απαιτητικών καταναλωτών, όχι μόνον όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά και για την ασφάλεια στις αγωγές ομορφιάς με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Video