IR & RF PLUS

IR & RF PLUS

IR & RF PLUS

To VGH IR & RF PLUS εκμεταλλεύεται τις ιδιότητες της θερμότητας για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του λίπους, ενώ ταυτόχρονα περιτυλίγει τον πελάτη σε μια ζεστή αγκαλιά ευεξίας. Με την ταυτόχρονη χρήση των ραδιοσυχνοτήτων και της υπέρυθρης ακτινοβολίας, δεν προσφερει μονο μια πολύ ευχάριστη θεραπεία αλλά και άμεσα αποτελεσματική αγωγή αδυνατίσματος, σύσφιξης και λιπογλυπτικής.

πληροφοριες

Το IR & RF PLUS χρησιμοποιεί υπέρυθρη ακτινοβολία σε συνδυασμό με διπολικές και πολυπολικές ραδιοσυχνότητες για να προσφέρει μια ακαταμάχητη θεραπεία σώματος. Με μέση θερμοκρασία θεραπείας 36°C – 48°C, επιτυγχάνει γρήγορα αποτελέσματα λιποδιάλυσης και σύσφιξης ενώ ταυτόχρονα προωθεί την σωστή σμίλευση του σώματος. Οι δύο αυτές τεχνολογίες λειτουργούν συνδυαστικά, ενισχύοντας έτσι η μία το αποτέλεσμα της άλλης.

  1. Υπέρυθρες INFRARED: Η υπέρυθρη ακτινοβολία μέσα από ειδικούς θαλάμους, είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους αύξησης της θερμοκρασίας. Παρέχουν έντονη αδυνατιστική δράση και μπορούν να συνδυαστούν άμεσα με καλλυντικές αγωγές για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Τα Υπέρυθρα LEDs ενισχύουν την δράση αυτή. Αυτή η αύξηση της θερμοκρασίας, λειτουργεί καταλυτικά στην δράση των Ραδιοσυχνοτήτων προσφέροντας ακόμα καλύτερη σύσφιξη και τόνωση στην περιοχή.
  2. Ραδιοσυχνότητες & Χρωματοθεραπεία: Η ραδιοσυχνότητες παρέχουν θερμότητα βαθιά στον υποδόριο λιπώδη ιστό χωρίς να βλάπτουν την επιδερμίδα. Η θερμότητα αυτή παράγεται από τη διαθερμία και έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ποσότητας του οξυγόνου που παραδίδεται στους ιστούς. Αυτό επιταχύνει τον μεταβολισμό των κυττάρων, εξαλείφει τα απόβλητα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, εξασφαλίζοντας ένα βαθμιαίο, ορατό αποτέλεσμα τόνωσης και ελαστικότητας. Επίσης προκαλεί μετουσίωση πρωτεϊνών κολλαγόνου, οδηγώντας σε αύξηση της συνοχής του δέρματος.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Μπορεί να συνδυαστεί με τα πρωτόκολλα καλλυντικών θεραπειών για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

#3

Γρήγορο και εύκολο στη χρήση.

#2

Με ευχάριστη και άνετη θεραπεία που έχει άμεσα αποτελέσματα.

#4

Με ελάχιστο κόστος θεραπείας.

Vagheggi Phytotech

Η εταιρεία Vagheggi, επιπλέον από τα γνωστά καλλυντικά Vagheggi Phytocosmetics διαθέτει και ένα τμήμα έρευνας και τεχνολογίας μηχανημάτων τελευταίας γενιάς το τμήμα
VAGHEGI PHYTOTECH.

Τα μηχανήματα μελετώνται, σχεδιάζονται και επιβλέπονται από το επιτελείο της Vagheggi προορισμένα για επαγγελματίες ομορφιάς, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και στις προτιμήσεις των απαιτητικών καταναλωτών, όχι μόνον όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά και για την ασφάλεια στις αγωγές ομορφιάς με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.