Safina

Safina

Safina

Μία λύση υψηλής τεχνολογίας για ασφαλή μη επεμβατική αλλά καθοριστική για το δέρμα φροντίδα. Το SAFINA πηγαίνει βαθιά για να διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων ακόμη και έξω από την επιφάνεια του δέρματος. Είναι ιδανικό για να μειώσετε την εμφάνιση των ρυτίδων, των υπερμελαγχρώσεων, των διεσταλμένων πόρων, των ουλών και  των ραγάδων στο σώμα ή στο πρόσωπο. Η πρώτη υβριδική συσκευή μικροδερμοαπόξεσης εξοπλισμένη με κορούνδιο, κεφαλές διαμαντιού, αναρρόφηση και νεφελοποιητή για ψεκασμό. 

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! Με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και  την ποιότητα που αναγνωρίζεται  παγκοσμίως, τα συστήματα μικροδερμοαπόξεσης VitaPeel στέκονται  από το 2002 ως η ασφαλής επιλογή για  επαγγελματίες που αναζητούν αξιοπιστία  και επιμονή για βελτίωση. Το SAFINA είναι μια σύγχρονη αποδοτική  επένδυση που στηρίζεται στις συνδυασμένες δυνάμεις της ομάδας της Dectro International: εμπειρία, τεχνολογική εξειδίκευση και άψογη εξυπηρέτηση.  

πληροφοριες

Η θεραπεία ξεκινάει με μια εφαρμογή αναζωογόνησης με αναρρόφηση, συνεχίζεται με μία
από τους δύο τύπους μικροδερμοαπόξεσης, ενώ πάντα τελειώνει με τη χρήση του
νεφελοποιητή για ψεκασμό. Το Safina προσφέρει δύο τύπους μηχανικής απολέπισης,
δηλαδή με διαμάντι ή με μικροκρυστάλλους. Απολαύστε μέγιστη ευελιξία μεταβαίνοντας από
την μία στην άλλη, συνδυαστικά και ανάλογα με το ανάγκες του πελάτη.

AΝΑZΩOΓOΝHΣΗ  

Το σύστημα κενού (Αναρρόφηση) SAFINA αναζωογονεί το δέρμα  αφαιρώντας τους επιφανειακούς ρύπους του δέρματος. Προωθεί την  οξυγόνωση της επιδερμίδας καθώς την προετοιμάζει για μικροδερμαπόξεση. Αυτή η φάση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως  προετοιμασία οποιασδήποτε θεραπείας προσώπου. 

MΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ  

Οι μικροκρύστάλλοι ψεκάζονται στο δέρμα με ομοιόμορφο και  εστιασμένο τρόπο, ανάλογα με το επιλεγμένο επίπεδο έντασης και την  ευαισθησία του πελάτη. Οι μικροκρυστάλλοι που χρησιμοποιούνται  προέρχονται από το corundum, έναν πολύ λειαντικό τύπο βράχου που  είναι σχεδόν τόσο σκληρό όσο το διαμάντι, αλλά και υποαλλεργικό και  αποστειρωμένο. Αυτός ο τύπος μικροδερμοαπόξεσης επιτρέπει την  ακριβή και βαθιά επεξεργασία των κηλίδων στο πρόσωπο και το σώμα. Το SAFINA ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό χρησιμοποιώντας 2 τύπους  μικροκρυστάλλων: Εξαιρετικά λεπτοί μικροκρυστάλλοι πλάτους 120 grits/102 micron για  λεπτά, φυσιολογικά και ευαίσθητα δέρματα ή εργασία ακριβείας. • Λεπτοί μικροκρύσταλλοι 100 grits/122 micron πλάτους που χρησιμοποιούνται για παχιά δέρματα, ατέλειες στο σώμα ή για εκείνες που  απαιτούν πιο εμπεριστατωμένες θεραπείες.  

ΔΙΑΜΑΝΤΙ  

Προσφέρει απαλή δερμοαπόξεση και είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για  ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι επίσης ιδανικό για τη θεραπεία ρυτίδων  ή ευαίσθητων ζωνών όπως το περίγραμμα των ματιών. Η επιφάνεια της  κεφαλής της χειρολαβής της καλύπτεται με λειαντικά θραύσματα. Η  απολέπιση επιτυγχάνεται μέσω τριβής, ενώ ένα σύστημα αναρρόφησης εξαλείφει τα αποκομμένα σωματίδια ή τα νεκρά κύτταρα του  δέρματος. Το SAFINA έρχεται με διαμαντένιες κεφαλές διαφόρων  μεγεθών και ικανό για διάφορες εντάσεις επεξεργασίας. Αυτό σας  επιτρέπει να ικανοποιήσετε τον κάθε πελάτη προσωπικά, ανάλογα με  τις ανάγκες και την ευαισθησία του.  

ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΤΗΣ  

Το τελικό στάδιο της θεραπείας είναι το πιο ευχάριστο! Προσφέρετε  στους πελάτες σας τη φρέσκια, καταπραϋντική και αναζωογονητική  αίσθηση της ομίχλης SAFINA μετά τη μικροδερμαπόξεση. Ο ψεκασμός  της αναζωογονητικής λοσιόν με αυτόν τον τρόπο θα καταπραΰνει  γρήγορα τυχόν ερεθισμό και θα επαναφέρει το pH του δέρματος στο  κανονικό του επίπεδο. Η αγωγή με τον Νεφελοποιητή μπορεί επίσης να  προστεθεί σε οποιαδήποτε θεραπεία προσώπου ως τελικό βήμα.