Pulicious Hydra Peel

Pulicious Hydra Peel

Pulicious Hydra Peel

Το Pulicious Hydra Peel εξοπλισμένο με υδρο-δερμοαπόξεση και δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί την πιο καινοτόμο, ανώδυνη και ευχάριστη προσέγγιση για βαθύ καθαρισμό προσώπου και ανανέωση της επιδερμίδας. Με αυτόν τον συνδυασμό είναι σε θέση να καθαρίσει του πόρους σε βάθος απομακρύνοντας τα μαύρα στίγματα και το συσσωρευμένο σμήγμα, χωρίς πιέσεις. Με 4 ενεργά στάδια καθαρισμού είναι σε θέση να προσφέρει απολέπιση, ενυδάτωση, καθαρισμό, αντιοξειδωτική προστασία και ρύθμιση της λιπαρότητας.

πληροφοριες

  • Ο συνδυασμός της ευχάριστης θεραπείας με τα άμεσα αποτελέσματα του Puliscious Hydra Peel, του επιτρέπουν να βρει θέση σε όλους του χώρους ομορφιάς. Η μηχανική δράση του διαμαντιού, μαζί με τον ταυτόχρονο ψεκασμό και αναρρόφηση του εμπλουτισμένου διαλύματος που χρησιμοποιείται, μας βοηθάνε να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να δώσουμε μια, υγιή νεανική λάμψη στο δέρμα. Είναι η τέλεια προετοιμασία για καλλυντικές αγωγές και μη ενέσιμη μεσοθεραπεία.
  1. Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι: μηχανικό peeling απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή. 
  2. Hydra peel: ψεκασμός εμπλουτισμένου διαλύματος με πίεση και ταυτόχρονη αναρρόφηση για βαθύ καθαρισμό και φυσική απολέπιση.
  3. Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία: ανάπλαση δέρματος με διαδερμική διείσδυση ενεργών συστατικών (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια) με την εφαρμογή ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων.
  4. Ψεκασμός αντι οξειδωτικών προϊόντων με χρήση ειδικού αερογράφου προφυλάσσει το δέρμα και προσφέρει άμεση λάμψη, φρεσκάδα, ελαστικότητα και ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Μια πολύ ευχάριστη θεραπεία ομορφιάς

#3

Βαθύς καθαρισμός με απόλυτα φυσικό τρόπο

#2

Απόλυτα ασφαλές και χωρίς τραυματισμούς

#4

Με 4 στάδια καθαρισμού

Result med

Η εταιρεία ResultMed® , με έδρα την Κύπρο, δραστηριοποιείται στον χώρο της Ιατρικής – Αισθητικής, με συνεχή παρουσία από το 2005, αντιπροσωπεύοντας κατ’ αποκλειστικότητα αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού στον χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών, των μηχανημάτων αισθητικής, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των ιατρικών αναλωσίμων.

Στελεχώνεται από έμπειρο και επιστημονικά κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υποστήριξη και υπηρεσίες

Video