iM-FiT

iM Fit

iM-FiT

Το iM-FiT είναι ένα εξελιγμένο σύστημα παθητικής μυϊκής εκγύμνασης και η μη επεμβατική λύση στη σύσφιξη και την ανόρθωση. Μερικά από τα βασικά αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι: Γράμμωση κοιλιακής χώρας, Ανόρθωση γλουτών, Αντιμετώπιση της χαλάρωσης.

Σε αντίθεση με τις επεμβατικές μεθόδους, όπως η λιποαναρρόφηση ή το χειρουργικό lifting, η συγκεκριμένη θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη, ενώ ταυτόχρονα είναι η μόνη θεραπεία για σύσφιξη και τόνωση μυών, εγκεκριμένη από τον FDA. Η τεχνολογία HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic Field), χρησιμοποιώντας τις αρχές της μαγνητικής διέγερσης, ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα στις αισθητικές θεραπείες σώματος, με πρωτοφανή αποτελέσματα στους γλουτούς, την κοιλιακή χώρα και τα μπράτσα.

πληροφοριες

Η θεραπεία με το iM-FiT, βασισμένη στην τεχνολογία του Εστιασμένου Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου Υψηλής Έντασης HIFEM, προσφέρει αποτελεσματική σύσφιξη και ανόρθωση για το σώμα, με στόχο τη βελτίωση ακόμα και των πλέον δύσκολων σημείων. Προσφέρει γράμμωση στην κοιλιακή χώρα, ανόρθωση γλουτών και σύσφιξη χεριών, ανώδυνα και με ασφάλεια. Σε ό,τι αφορά το μηχανισμό της λιπόλυσης, οι ισχυρές συσπάσεις χρειάζονται ενέργεια, την οποία εξοικονομούν από τον μεταβολισμό των τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα. Τα αποπτώμενα λιποκύτταρα διασπώνται και αποβάλλονται φυσικά σε διάρκεια μερικών εβδομάδων, αυξάνοντας έτσι τον μεταβολισμό. Οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι 4-6, διάρκειας 30 λεπτών ανά περιοχή, σε διάστημα 2-3 εβδομάδων. Τα αποτελέσματα ξεκινούν μετά το πέρας της 4ης συνεδρίας, με συνεχόμενη βελτίωση για τους επόμενους 3 μήνες.

Στοχευμένο Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο Υψηλής Έντασης: Η λειτουργία του iM-FiT, βασίζεται στα ταχέως μεταβαλλόμενα μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από την εφαρμογή του ρεύματος στον υποκείμενο ιστό, διεγείροντας τους κινητικούς νευρώνες των μυών. Όταν η συχνότητα αυτής της διέγερσης είναι υψηλότερη από το χρόνο που απαιτείται για τη μυϊκή χαλάρωση, οι μύες προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο ερέθισμα, οδηγούνται σε υπερβολική συστολή. Αυτή η δράση έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της μυϊκής μάζας και τη μείωση του λίπους στις περιοχές που εφαρμόζεται. Η δομή των μυών συσφίγγεται, προσφέροντας ανόρθωση.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

30 λεπτά θεραπείας αντιστοιχούν σε περίπου 20.000 κοιλιακούς.

#3

Μυϊκή ενδυνάμωση και μείωση του λίπους χωρίς άσκηση.

#2

Μη επεμβατική θεραπεία για ένα υγιές και γραμμωμένο σώμα.

#4

Κλινικά δοκιμασμένη αγωγή με μελέτες από 7 διαφορετικά κέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Couple stretching at the beach

Result med

Η εταιρεία ResultMed® , με έδρα την Κύπρο, δραστηριοποιείται στον χώρο της Ιατρικής – Αισθητικής, με συνεχή παρουσία από το 2005, αντιπροσωπεύοντας κατ’ αποκλειστικότητα αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού στον χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών, των μηχανημάτων αισθητικής, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των ιατρικών αναλωσίμων.

Στελεχώνεται από έμπειρο και επιστημονικά κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υποστήριξη και υπηρεσίες