DIODE LASER MATRIX 808 HD

 Diode Laser Matrix 808 HD

Διοδικό μηχάνημα αποτρίχωσης Laser τελευταίας τεχνολογίας. Το μόνο με την πρωτοποριακή τεχνολογία εκπομπής φωτός Matrix, θέτει νέα στάνταρ στην αποτρίχωση με Laser. Μια τεχνολογία που απογειώνει την απορρόφηση των φωτονίων από την μελανίνη της τρίχας στο 98%, όταν οι συμβατικές τεχνολογίες με μπάρες προσφέρουν απορρόφηση της τάξεως 72-78%

Με 3 συστήματα ψύξης, μικροκάμερα για σωστή διάγνωση και εύκολη παραμετροποίηση, έρχεται να λύσει τα χέρια κάθε επαγγελματία ομορφιάς.

πληροφοριες

Το Diode Laser Matrix είναι δραστικό και ασφαλές. Η διάγνωση γίνεται μέσω ειδικής δερματολογικής μικροκάμερας για τον σωστό καθορισμό των παραμέτρων του κάθε ατόμου. Με εύκολη εξατομίκευση των προγραμμάτων μέσω της επιλογής του φωτότυπου του δέρματος σε κλίμακα Fitzpatrick, του φύλου του ατόμου, της περιοχής θεραπείας, όπως και του χρώματος, της πυκνότητας και της τραχύτητας της τρίχας. Διαθέτει τρία συστήματα ψύξης και κάνει χρήση ψυκτικού υγρού, αυξάνοντας την απόδοση και την διάρκεια ζωής της κεφαλής. Χρησιμοποιείται με σάρωση, με 4-12 παλμούς το δευτερόλεπτο, για να καλύπτει μεγάλες περιοχές. Κάνει χρήση στατικής βολής για κλειστές ή ευαίσθητες ζώνες, με 1 έως 3 υποπαλμούς, για μεγαλύτερη άνεση και αποτελεσματικότητα σε πολύ σκούρους φωτότυπους. Με 3 χρόνια εγγύηση, ελάχιστο κόστος χρήσης και συντήρησης. Η αλλαγή του ψυκτικού υγρού και του φίλτρου γίνεται κάθε 3 χρόνια.

  1. Matrix: Νέα τεχνολογία εκπομπής φωτός Matrix για μεγαλύτερη απορρόφηση φωτονίων. Τα συμβατικά μηχανήματα Laser χρησιμοποιούν μπάρες για την σωστή κατανομή της θερμικής ενέργειας. Οι μπάρες όμως εξασφαλίζουν ότι το 72-78% των φωτονίων θα φτάσει στο χρωμοφόρο, με αντίστοιχη αύξηση της θερμοκρασίας. Ενώ με την τεχνολογία Matrix το χρωμοφόρο προσλαμβάνει το 98% των φωτονίων. Στην τεχνολογία Matrix, η εκπομπή γίνεται από pixel και όχι από παράλληλες δέσμες φωτός που παράγονται με την χρήση από μπάρες.
  2. Diode 808: Είναι διοδικό Laser στα 808 νανόμετρα, ιδανικό για μεσογειακούς φωτότυπους. Το βάθος διείσδυσης των διοδικών Laser προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα γιατί το 80% της τριχοφυΐας στην αναγενή της φάση, αναπτύσσεται σε αυτό. Επίσης η συχνότητα του διοδικού, έχει από τα καλύτερα επίπεδα απορροφητικότητας από τη μελανίνη της τρίχας.
  3. Διαθέτει μικρή και ελαφριά κεφαλή προσφέροντας εργονομία και ευκολία στην χρήση. Με μεγάλη διάρκεια ζωής, με έλεγχο απόδοσης μετά τους 10.000.000 παλμούς, χωρίς να κλειδώνει.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Το μόνο που κάνει χρήση της τεχνολογίας Matrix για την εκπομπή του φωτός, προσφέροντας του απαράμιλλη αποτελεσματικότητα.

#3

Εύκολη παραμετροποίηση, και δυνατότητα αλλαγής των παραμέτρων κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

#2

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο, ακόμα και το καλοκαίρι.

#4

Μετά τους 10.000.000 παλμούς, γίνεται μέτρηση της απόδοσης της κεφαλής, και έτσι παρατείνεται η διάρκεια ζωής της.

Vagheggi Phytotech

Η εταιρεία Vagheggi, επιπλέον από τα γνωστά καλλυντικά Vagheggi Phytocosmetics διαθέτει και ένα τμήμα έρευνας και τεχνολογίας μηχανημάτων τελευταίας γενιάς το τμήμα
VAGHEGI PHYTOTECH.

Τα μηχανήματα μελετώνται, σχεδιάζονται και επιβλέπονται από το επιτελείο της Vagheggi προορισμένα για επαγγελματίες ομορφιάς, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και στις προτιμήσεις των απαιτητικών καταναλωτών, όχι μόνον όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά και για την ασφάλεια στις αγωγές ομορφιάς με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Video