RF Face & Body

RF Face & Body

RF Face & Body

Οι ραδιοσυχνότητες είναι ένα από τα δυνατότερα εργαλεία ενός κέντρου ομορφιας, με πάρα πολλές εφαρμογές σύσφιξης, ανάπλασης, αντιγήρανσης και σωματογλυπτικής. To RF Face & Body είναι η ολοκληρωμένη λύση για την καταπολέμηση ατελειών για το πρόσωπο και το σώμα. Με διπολικές, πολυπολικές ραδιοσυχνότητες και σε συνδυασμό με χρωματοθεραπεία LED, προσφέρει καταπληκτικά αποτελέσματα, σε πολύ μεγάλο εύρος προβλημάτων.

πληροφοριες

Με την πληθώρα προβλημάτων και ατελειών που μπορεί να αντιμετωπίσει, το RF Face & Body ερχεται να λύσει τα χέρια των επαγγελματιών στον χώρο της ομορφιάς. Στο πρόσωπο οι διπολικές ραδιοσυχνότητες προσφέρουν μια αναπλαστική και συσφικτική δράση, ενώ οι πολυπολικές μια βαθιά αντιγηραντική δράση. Στο σώμα παράλληλα, οι διπολικές ραδιοσυχνότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σύσφιξη, ενώ οι πολυπολικές για λιπογλυπτική. Παρέχει και χρωματοθεραπεία LED με 5 διαφορετικές αποχρώσεις για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

  1. Διπολικές ραδιοσυχνότητες στο πρόσωπο: Με τις διπολικές ραδιοσυχνότητες μπορούμε να προσφέρουμε αναπλαστική και συσφικτική δράση. Η ραδιοσυχνότητα ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, βελτιώνοντας το πάχος, την ενυδάτωση, την τόνωση και την διάταση της επιδερμίδας. Οι ίνες κολλαγόνου ενισχύονται, οδηγώντας σε μία αύξηση της συνοχής του δέρματος. 
  2. Πολυπολικές ραδιοσυχνότητες στο πρόσωπο: Οι πολυπολικές από την άλλη είναι μια ιδανική λύση για την καταπολέμηση των σημείων γήρανσης. Έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης που δημιουργούνται στο πρόσωπο. Αυξάνοντας έντονα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, είναι σε θέση να διορθώσει τις ατέλειες και να εξομαλύνει την επιδερμίδα.
  3. Διπολικές ραδιοσυχνότητες στο σώμα: Στο σώμα, οι διπολικές ραδιοσυχνότητες έχουν έντονη συσφικτική δράση. Το βίο-φυσικό αποτέλεσμα της ραδιοσυχνότητας βασίζεται στη μετατροπή της ενέργειας σε θερμότητα. Αυξάνει τον τοπικό μεταβολισμό, επιταχύνει την αιματική κυκλοφορία, μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος και την κυτταρίτιδα.
  4. Πολυπολικές ραδιοσυχνότητες στο σώμα: Οι πολυπολικές στο σώμα μπορούν να προσφέρουν θεραπείες λιπογλυπτικής. Έχοντας την ικανότητα να μεταφέρουν την ενέργεια υποδόρια, προκαλούν αύξηση της ποσότητας οξυγόνου που παραδίδεται στους ιστούς. Αυτό επιταχύνει τον καλύτερο μεταβολισμό των κυττάρων, εξαλείφει τα απόβλητα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, εξασφαλίζοντας ένα βαθμιαίο, ορατό αποτέλεσμα τόνωσης και ελαστικότητας. Επίσης προκαλεί μετουσίωση πρωτεϊνών κολλαγόνου, οδηγώντας σε αύξηση της συνοχής του δέρματος.

Face

Body

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων.

#3

Συνδυάζεται άψογα με τα πρωτόκολλα καλλυντικών θεραπειών για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

#2

Μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα προσώπου και σώματος.

#4

Εύκολο στη χρήση.

Vagheggi Phytotech

Η εταιρεία Vagheggi, επιπλέον από τα γνωστά καλλυντικά Vagheggi Phytocosmetics διαθέτει και ένα τμήμα έρευνας και τεχνολογίας μηχανημάτων τελευταίας γενιάς το τμήμα
VAGHEGI PHYTOTECH.

Τα μηχανήματα μελετώνται, σχεδιάζονται και επιβλέπονται από το επιτελείο της Vagheggi προορισμένα για επαγγελματίες ομορφιάς, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και στις προτιμήσεις των απαιτητικών καταναλωτών, όχι μόνον όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά και για την ασφάλεια στις αγωγές ομορφιάς με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.