iD Hair ² Dual Wave Laser

iD Hair ² Dual Wave Laser

iD Hair ² Dual Wave Laser

Το iD-Hair2 συνδυάζει τα δύο πιο αποτελεσματικά και δημοφιλή μήκη κύματος Alexandrite 755nm & Diode 810nm σε ένα μηχάνημα, στην ίδια κεφαλή. Με εύχρηστο μενού και εύκολη παραμετροποίηση επιτρέπει μια ασφαλή και  εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία. Η παραμετροποίηση γίνεται επιλέγοντας φωτότυπο σε κλίμακα Fitzpatrick, φύλο, περιοχή, όπως και τις ιδιότητας της τρίχας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Σάρωση για ταχύτητα στις μεγάλες περιοχές ή Στατικά με 1 – 6 υποπαλμούς, για απόλυτη ασφάλεια και άνεση στην διάρκεια της αγωγής. 

πληροφοριες

Κάνοντας ταυτόχρονη χρήση και από τα δύο μήκη κύματος, καλύπτει όλα τα είδη τριχών ή φωτότυπους δέρματος. Ιδανικό για μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, για γυναίκες και άνδρες σε όλες τις περιοχές το σώματος και του προσώπου. Με τη μέθοδο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης επιτυγχάνουμε την αύξηση της θερμοκρασίας στους θύλακες των τριχών με αποτέλεσμα την καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα ή ο περιβάλλον ιστός. Παρέχει και στατική βολή χωρισμένη σε υποπαλμούς, για καλύτερη αποτελεσματικότητα σε μικρές και δύσκολες περιοχές. Το εξελιγμένο σύστημα ψύξης του διασφαλίζει ανώδυνες θεραπείες ενώ η μεγάλη επιφάνεια κεφαλής, η ταχύτητα επανάληψης έως και 10Hz και η πυκνότητα ενέργειας έως 60 joule προσφέρουν γρήγορες και άνετες εφαρμογές.

  1. Alexandrite laser 755nm: Το μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη παρουσιάζει πολύ έντονη απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη καθιστώντας το ιδανικό ακόμα και για ανοιχτόχρωμες ή/και λεπτές τρίχες κυρίως σε φωτότυπους Ι-ΙΙΙ (ανοιχτόχρωμο δέρμα). Εξαιτίας της χαμηλής επιφανειακής διείσδυσης του, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στους θύλακες που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος (άνω χείλος, παρειές). Παρέχει και εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις υπερτρίχωσης (Ambras Syndrome).
  2. Diode laser 810nm:  Το μεγαλύτερο μήκος κύματος επιτρέπει να δρα βαθύτερα, στο εστιακό βάθος που φύονται οι περισσότερες τρίχες. Είναι το ασφαλέστερο μήκος κύματος για μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας, επιτρέποντας την αποτρίχωση και το καλοκαίρι. Η χρήση του ενδείκνυται για περιοχές όπου οι θύλακες των τριχών βρίσκονται σε μεγαλύτερο βάθος και το χρώμα του στελέχους είναι πιο σκούρο (μπικίνι, μασχάλες κλπ). Στις περιοχές αυτές τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και ιδιαίτερα άμεσα.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Χρησιμοποιείτε και τους καλοκαιρινούς μήνες.

#3

Ταχύτητα και ασφάλεια κατα τη διάρκεια της αγωγής.

#2

Ευκολία στην παραμετροποίηση και χρήση.

#4

Σχεδόν μηδενικό κόστος θεραπειών καθώς δεν απαιτεί αναλώσιμα.

Result med

Η εταιρεία ResultMed® , με έδρα την Κύπρο, δραστηριοποιείται στον χώρο της Ιατρικής – Αισθητικής, με συνεχή παρουσία από το 2005, αντιπροσωπεύοντας κατ’ αποκλειστικότητα αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού στον χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών, των μηχανημάτων αισθητικής, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των ιατρικών αναλωσίμων.

Στελεχώνεται από έμπειρο και επιστημονικά κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υποστήριξη και υπηρεσίες

Video