Enanoporation

Enanoporation

Το Enanoporation χρησιμοποιεί την τεχνολογία ETM (Electroporation Transdermal Meso-chip) που συνδυάζει τις τεχνολογίες Microneedling και Electroporation για μια ασύγκριτη αγωγή διαδερμικής μεσοθεραπείας. Χρησιμοποιεί τις νανοβελόνες για να ανοίξει τους πόρους και την διαπερατότητα του δέρματος ενώ στη συνέχεια περνάει τα μεγαλομοριακά ενεργά συστατικά στο δέρμα, αυξάνοντας σημαντικά τον ρυθμό απορρόφησης.

πληροφοριες

Περιγραφή: Το Enanoporation είναι μια συσκευή διαδερμικής μεσοθεραπείας που έχει σχεδιαστεί για την καλύτερη προώθηση των ενεργών συστατικών στο δέρμα. Μέσω των τεχνολογιών μπορούμε να προετοιμάσουμε το δέρμα, αυξάνοντας την διαπερατότητα του και δημιουργώντας κανάλια για την καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων. Η σύριγγα συνδέεται άμεσα στην κεφαλή της συσκευής για ταυτόχρονη έγχυση κατά την διάρκεια της θεραπείας. Έτσι έχουμε ένα πολύ δυνατό εργαλείο μεσοθεραπείας, ικανό να δώσει λύση στα περισσότερα προβλήματα του δέρματος χωρίς τραυματισμούς.

  1. Electroporation: Η ηλεκτροδιάτρηση χρησιμοποιεί ηλεκτρικούς παλμούς για να κάνει τα κερατινοκύτταρα του δέρματος να παράγουν προσωρινά κανάλια ενώ ταυτόχρονο διογκώνει τους πόρους του δέρματος. Έτσι τα θρεπτικά συστατικά μπορούν να απορροφηθούν μέσω του δέρματος. Όταν τελειώσει το παλμικό ηλεκτρικό πεδίο, το δέρμα επιστρέφει στην αρχική του κατάσταση, κλείνοντας έτσι το κανάλια που δημιουργήθηκαν. Για το δέρμα, εφόσον η τάση της ηλεκτροδιάτρησης υπερβαίνει την τάση κατά οποία καταρρέει η λιπιδική στιβάδα, όχι μόνο αυξάνεται σημαντικά η διαπερατότητα των θρεπτικών ουσιών αλλά μειώνεται και ο χρόνος που χρειάζεται για να απορροφηθούν.

  2. Microneedling: Μέσω των μικροκρυστάλλων της κεφαλής, ανοίγει το φράγμα της επιδερμίδας για να σχηματιστούν κανάλια. Έτσι τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων παρέχονται στην επιδερμίδα μέσω της κεφαλής, με στόχο τη βαθιά απορρόφηση τους από το δέρμα. Τα κανάλια κλείνουν φυσικά μέσα σε 1-2 ώρες μετά τη θεραπεία και η κανονική δομή της επιφάνειας του δέρματος μπορεί να αποκατασταθεί.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Χωρίς πόνο, αίμα ή τραυματισμούς

#3

Εργονομική κατασκευή κεφαλής, με ευκολία στην χρήση.

#2

Ανοξείδωτη κεφαλή PC ιατρικής κατασκευής με 5 εξόδους υγρών

#4

Η συσκευή υιοθετεί επίπεδη σχεδίαση, εξοπλισμένη με πλατφόρμα LINUX που την καθιστά τη λειτουργία απλή και ομαλή

Result med

Η εταιρεία ResultMed® , με έδρα την Κύπρο, δραστηριοποιείται στον χώρο της Ιατρικής – Αισθητικής, με συνεχή παρουσία από το 2005, αντιπροσωπεύοντας κατ’ αποκλειστικότητα αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού στον χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών, των μηχανημάτων αισθητικής, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των ιατρικών αναλωσίμων.

Στελεχώνεται από έμπειρο και επιστημονικά κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υποστήριξη και υπηρεσίες