Electroporation

Electroporation

Electroporation

Το VGH Electroporation είναι μια συσκευή βαθιάς ηλεκτροφόρησης για θεραπείες προσώπου και σώματος. Με τη δημιουργία ειδικών δυναμικών ρεμάτων επιτρέπει την διείσδυση και τη μεταφορά συστατικών με υψηλό μοριακό βάρος στην επιδερμίδα και το χόριο. Είναι η πρώτη μορφή μεσοθεραπείας, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο ακόμα και τους μήνες του καλοκαιριού.

πληροφοριες

Το VGH Electroporation, επιτρέπει να αντιμετωπίζετε με επιτυχία πολλά δερματικά προβλήματα που υπάρχουν τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα γυναικών και ανδρών, με εξαιρετικά αποτελέσματα ορατά από τις πρώτες εφαρμογές. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται στην επαγγελματική αισθητική για την ικανότητα της να αυξάνει τη διαπερατότητα των δερματικών ιστών σε συστατικά και καλλυντικές ουσίες. Έχει μικρότερους χρόνους εφαρμογής από την παραδοσιακή ιοντοφόρηση, είναι απολύτως ανώδυνη και επιτρέπει την ελεγχόμενη παράδοση μεγάλων ποσοτήτων δραστικών συστατικών.

Electroporation: Το Electroporation είναι ηλεκτρικές εκκενώσεις, μικρής τάσης για την διόγκωση των πόρων του δέρματος και τη μεταφορά των ενεργών συστατικών των προϊόντων που χρησιμοποιούνται, στα βαθύτερα υποκείμενα στρώματα.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Απίστευτη αναλογία αποτελεσματικότητας και τιμής, έρχεται να καλύψει τα κενά του κάθε χώρου ομορφιάς.

#3

Μπορεί να γίνει χρήση πολλών διαφορετικών προϊόντων ανεξάρτητα από την παραγωγό εταιρεία.

#2

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλο τον χρόνο, ενώ άλλες μέθοδοι μεσοθεραπείας έχουν περιορισμούς.

#4

Εύκολο στην χρήση και την εφαρμογή.
Natural beauty female face close up

Vagheggi Phytotech

Η εταιρεία Vagheggi, επιπλέον από τα γνωστά καλλυντικά Vagheggi Phytocosmetics διαθέτει και ένα τμήμα έρευνας και τεχνολογίας μηχανημάτων τελευταίας γενιάς το τμήμα
VAGHEGI PHYTOTECH.

Τα μηχανήματα μελετώνται, σχεδιάζονται και επιβλέπονται από το επιτελείο της Vagheggi προορισμένα για επαγγελματίες ομορφιάς, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και στις προτιμήσεις των απαιτητικών καταναλωτών, όχι μόνον όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά και για την ασφάλεια στις αγωγές ομορφιάς με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Video