Liposinergy

Liposinergy

Liposinergy

Μηχάνημα νέας γενιάς, με 8 κεφαλές που συνδυάζουν 5 διαφορετικές τεχνολογίες ταυτόχρονα στην ίδια συνεδρία. Όλες οι κεφαλές είναι εξοπλισμένες με Lipolaser αδυνατίσματος, Υπέρηχο και 3 διαφορετικά ρεύματα, Electroporation, Electrostimulation και Electrolipolysis. Έρχεται να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα του σώματος, ανεξάρτητα το φύλο και την ηλικία. Εξειδικευμένο στην σύσφιξη, την καταπολέμηση του λίπους και την κυτταρίτιδα.

πληροφοριες

Με την πρωτοποριακή συνέργια τεχνολογιών που διαθέτει το Liposinergy, μπορεί να προσφέρει καταπληκτικά αποτελέσματα σε όλα τα προβλήματα του σώματος. Η θεραπεία αποτελείται από 4 φάσεις των 10 λεπτών, όπου οι τεχνολογίες επιλέγονται και χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ενισχύοντας έτσι την αποτελεσματικότητα της κάθε μιας. Η εύκολη επιλογή του προγράμματος μεταξύ 3 κατηγοριών και 14 διαφορετικών εξειδικευμένων υποπρογραμμάτων, σε συνδυασμό με την ιδιότητα του να δουλεύει χωρίς την παρουσία του χειριστή, του προσφέρουν ασύγκριτη λειτουργικότητα και ευκολία στην χρήση. Με προγράμματα για αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, drainage, σύσφιξη, σωματογλυπτική, μυϊκή ενδυνάμωση καθώς και μυϊκή ανακούφιση.

  1. Electroporation: Το Electroporation είναι ηλεκτρικές εκκενώσεις, μικρής τάσης για την διόγκωση των πόρων του δέρματος και τη μεταφορά των ενεργών συστατικών των προϊόντων που χρησιμοποιούνται, στα βαθύτερα υποκείμενα στρώματα.  
  2. Lipolaser: Το Low Level Laser Treatment είναι μία τεχνική κατά την οποία το λέιζερ διεισδύει μέσα από το δέρμα για να φτάσει στα λιποκύτταρα. Έτσι προκαλεί την κατάρρευση τους και την διαφυγή του λίπους από την κυτταρική μεμβράνη. Αδειάζει το λιποκύτταρο χωρίς να δημιουργεί καταστροφή.  
  3. Ultrasound 1MHz: Με δύο συγκλίνουσες επιφάνειες υπερήχων για τη σωστή συγκέντρωση τους. Προσφέρουν φοβερό αποτέλεσμα στο αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα μέσω της θερμικής, χημικής και μηχανικής τους δράσης.
  4. Electrolipolysis: Η ηλεκτρολιπόλυση είναι μια μορφοποιημένη κυματομορφή, που δρα άμεσα σε υποδερμικό επίπεδο με ικανότητα εξομάλυνσης. Με συνεχές γαλβανικό ρεύμα, που προκαλεί δονήσεις στον ιστό, διεγείροντας τον κυτταρικό μεταβολισμό, με επακόλουθη μεγαλύτερη κατανάλωση οξυγόνου και αύξηση της τοπικής κυκλοφορίας. 
  5. Electrostimulation: Η ηλεκτροενδυνάμωση προκαλεί την αύξηση της μικροκυκλοφορίας και την οξυγόνωση των ιστών. Με ιδιότητες σύσφιξης, προσφέρει βελτίωση του μυϊκού τόνου και της κυτταρίτιδας. Βοηθάει και στην σωστή ενεργοποίηση του κυκλοφορικού συστήματος του σώματος.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Ασύγκριτη εργονομία χρήσης, με 14 έτοιμα υποπρογράμματα για την σωστή και εύκολη επιλογή τους.

#3

Η μόνη συσκευή που κάνει χρήση αυτών των 5 τεχνολογιών ταυτόχρονα στην ίδια κεφαλή.

#2

“Hands-free” λειτουργία, χωρίς να απαιτεί την παρουσία του χειριστή κατά την διάρκεια της θεραπείας.

#4

Μπορούν να εφαρμόζονται ταυτόχρονα οι κατάλληλες εξειδικευμένες θεραπείες σώματος με τα πρωτοκολλα της Vagheggi Phytocosmetics.

Vagheggi Phytotech

Η εταιρεία Vagheggi, επιπλέον από τα γνωστά καλλυντικά Vagheggi Phytocosmetics διαθέτει και ένα τμήμα έρευνας και τεχνολογίας μηχανημάτων τελευταίας γενιάς το τμήμα
VAGHEGI PHYTOTECH.

Τα μηχανήματα μελετώνται, σχεδιάζονται και επιβλέπονται από το επιτελείο της Vagheggi προορισμένα για επαγγελματίες ομορφιάς, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και στις προτιμήσεις των απαιτητικών καταναλωτών, όχι μόνον όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά και για την ασφάλεια στις αγωγές ομορφιάς με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Video