FAce lab

Face lab

Face lab

To Vagheggi Face Lab είναι η τέλεια συνέργεια και η πιο καινοτόμος επιλογή νέων τεχνολογιών για την αντιμετώπισηvτης γήρανσης με εξατομικευμένο και αποτελεσματικό τρόπο. Καταπολεμά: υπερκεράτωση, θαμπή επιδερμίδα, ρυτίδες, επαναφορά του ωοειδούς περιγράμματος του προσώπου, επιδερμική χαλάρωση και ραβδώσεις. Παρέχει 4 τεχνολογίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα ή και διαδοχικά για μέγιστο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας Δερμοαπόξεση με ΔιαμάντιΥπέρηχο στα 3MHzΠολυπολικες Ραδιοσυχνότητες και Fractional RF, το Face Lab θα δώσει στον χώρο ομορφιάς, όχι μόνο μία ολιστική θεραπεία προσώπου, αλλά και μια ποικιλία τεχνολογιών που θα έρθουν να συμπληρώσουν τις ανάγκες οποιουδήποτε χώρου.

πληροφοριες

Αρμονικός συνδυασμός θεραπειών, με την ολοκληρωμένη δράση οξυγόνωσης και απολέπισης της τεχνολογίας Diamond Microdermabration, πραγματοποιείται με μία ποικιλία από πρωτοποριακές κεφαλές διαμαντιών διαφορετικής τραχύτητας. Ultrasound στα 3MHz για διείσδυση ακόμα και μεγαλομοριακών καλλυντικών. Συσφιξη και ανάπλαση με RF Multipolar και Fractional RF για εξάλειψη ρυτίδων, ουλών και ραβδώσεων. Δημιουργεί μικροσκοπικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία στην περιοχή, τα οποία πηγαίνουν εστιασμένα και βαθιά μέσα στα στρώματα του δέρματος, διεγείροντας την αναγέννηση των κυττάρων. Ο όρος κλασματικό, δηλώνει πως μόνο ένα κλάσμα του δέρματος εκτίθεται στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, αφήνοντας το υπόλοιπο δέρμα ανέπαφο.

  1. Ραδιοσυχνότητες: Οι ραδιοσυχνότητες παρέχουν θερμότητα βαθιά στον υποδόριο λιπώδη ιστό χωρίς να βλάπτουν την επιδερμίδα. Η θερμότητα αυτή παράγεται από τη διαθερμία και έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ποσότητας του οξυγόνου που παραδίδεται στους ιστούς. Αυτό επιταχύνει τον μεταβολισμό των κυττάρων, εξαλείφει τα απόβλητα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, εξασφαλίζοντας ένα βαθμιαίο, ορατό αποτέλεσμα τόνωσης και ελαστικότητας. Επίσης προκαλεί μετουσίωση πρωτεϊνών κολλαγόνου, οδηγώντας σε αύξηση της συνοχής του δέρματος.
  2. Fractional Radio Frequency: Οι κλασματικές ραδιοσυχνότητες είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία, που κάνει χρήση την τεχνική μικροσκοπικής λείανσης με επεμβατικό τρόπο. Στόχος της είναι να μειώσει ορατά τις ρυτίδες, να επαναπροσδιορίσει το οβάλ του προσώπου, να αντιμετωπίσει τις ραβδώσεις και την δερματική χαλάρωση προσώπου και σώματος. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργείται, προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας στο χόριο, την οξυγόνωση των ιστών, την παλινδρόμηση των παλιών ινών κολλαγόνου και ελαστίνης με ελεγχόμενο τρόπο. Διεγείρει έτσι την αναγέννηση των κυττάρων με αποτέλεσμα την ταχύτερη επαναλειτουργία και ανάπλαση του. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας FRF η κεφαλή που περιλαμβάνει 37 ακίδες χρησιμοποιείτε για σάρωση όλου του προσώπου, ενώ οι 12 ακίδες είναι για στοχευμένη χρήση, πάνω σε ρυτίδες και ατέλειες.
  3. Δερμοαπόξεση με διαμάντι: Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αφαιρεί τις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος, και προωθεί τον καθαρισμό και την ανάπλαση. Μέσα από την αναρρόφηση, επιτυγχάνει την καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων του δέρματος. Με 3 διαφορετικές κεφαλές για δερμοαπόξεση από διαμάντι σε 3 διαφορετικά επίπεδα σκληρότητας και μια για μάλαξη και αναρρόφηση, μπορεί να προσφέρει μια ευχάριστη και άμεσα αποτελεσματική θεραπεία.
  4. Υπέρηχος: Οι υπέρηχοι έχουν πολλαπλές επιδράσεις στο δέρμα. Η πρώτη είναι η μηχανική, που μεταφράζεται σαν κινητική ενέργεια που χρησιμοποιείται για την καλύτερη διείσδυση μεγαλομοριακών προϊόντων. Η δεύτερη επίδραση που έχει στο δέρμα είναι θερμική. Προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, την επιτάχυνση του μεταβολικού ρυθμού και την παραγωγή ελαστίνης. Η τελευταία επίδραση που έχει στο δέρμα είναι η χημική, ρυθμίζοντας το Ph του δέρματος και εξασφαλίζοντας την βέλτιστη λειτουργία του.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Με ευχάριστη και άνετη θεραπεία που έχει άμεσα αποτελέσματα. 

#3

Η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική προσέγγιση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σημερινών πελατών.

#2

Η τέλεια συνέργεια για την αντιμετώπιση των επίκτητων προβλημάτων δέρματος Προσώπου και Σώματος.

#4

Ολοκληρωμένη τεχνολογία θεραπειών, προσφέροντας 4 μηχανήματα σε ένα, με πρωτόκολλα για συνδυασμό των τεχνολογιών και καλλυντικών αγωγών.

Vagheggi Phytotech

Η εταιρεία Vagheggi, επιπλέον από τα γνωστά καλλυντικά Vagheggi Phytocosmetics διαθέτει και ένα τμήμα έρευνας και τεχνολογίας μηχανημάτων τελευταίας γενιάς το τμήμα
VAGHEGI PHYTOTECH.

Τα μηχανήματα μελετώνται, σχεδιάζονται και επιβλέπονται από το επιτελείο της Vagheggi προορισμένα για επαγγελματίες ομορφιάς, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και στις προτιμήσεις των απαιτητικών καταναλωτών, όχι μόνον όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά και για την ασφάλεια στις αγωγές ομορφιάς με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Video