Apilus XCell Pro

Apilus XCell Pro

Apilus XCell Pro

Το Apilus XCell Pro προάγει τα στάνταρ της αποτρίχωσης σε νέα επίπεδα. Το μοναδικό μηχάνημα παγκοσμίως στα 27MHz, με απόλυτη παραμετροποίηση των προγραμματων του λαμβάνοντας υπόψην: Το φύλο του ατόμου, την μέθοδο, την περιοχη, την τραχύτητα της τρίχας, το είδος της βελόνας όπως και το πάχος της. 

Με 11 αποκλειστικά προγράμματα Θερμόλυσης, Ηλεκτρόλυσης και Blend, δίνει άμεση λύση σε όλα τα προβλήματα της τριχοφυΐας με την μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ταχύτητα. Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η μόνη τεχνολογία που είναι πιστοποιημένη για να προσφέρει 100% απομάκρυνση της τριχοφυίας.

πληροφοριες

Η Dectro International συνεχίζει να πρωτοπορεί παγκοσμίως χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της και την ισχύ των 27MHz και δημιούργησε έτσι το Apilus XCell. Ένα μηχάνημα ανώδυνης ριζικής αποτρίχωσης, με ασύγκριτα υψηλή συχνότητα και εξειδικευμένα προγράμματα, προσφέρει ένα μοναδικό εργαλείο στα χέρια των ηλεκτρολυστών. 

Είναι η  μοναδική  λύση που υπάρχει για την καταστροφή των λευκών τριχών. Συμπεριλαμβάνει συσκευή ιονισμού VitaPhase για αναφόρεση και καταφόρεση πριν και μετά την θεραπεία. Το XCell Pro είναι το μόνο μοντέλο Apilus που έχει καρτελλοποίηση μέχρι και 1000 πελατών με τα στοιχεία και το ιατρικό ιστορικό τους. Παρέχει εσωτερικό θερμικό εκτυπωτή, ο οποίος τυπώνει την προσωπική αναφορά κάθε συνεδρίας, όπως και ποικιλία στατιστικών σε σχέση με τη χρήση του μηχανήματος και την αποτελεσματικότητα συγκεκριμένων ζωνών. Έχει την δυνατότητα προαγοράς χρόνου θεραπείας από τον πελάτη.

  1. Θερμόλυση: Η θερμόλυση είναι μία τεχνική αποτρίχωσης κατά την οποία η πολικότητα στην μύτη της βελόνας αλλάζει εκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο, ανάλογα με τη συχνότητα (MHz) της συσκευής. Αυτή η εναλλαγή προκαλεί έλξη και απόθεση των ηλεκτρονίων, τα οποία μετά δημιουργούν αύξηση της θερμοκρασίας μέσω της τριβής. Όσο μεγαλύτερη η συχνότητα, τόσο περισσότερες φορές γίνεται η εναλλαγή το δευτερόλεπτο. Έτσι η θερμοκρασία στον θύλακα της τρίχας φτάνει τα επιθυμητά επίπεδα ραγδαία, χωρίς να επιτρέπει τη διάχυση της στους γύρω ιστούς και να υπάρξει η αίσθηση του πόνου. 
  2. Ηλεκτρόλυση: Η Ηλεκτρόλυση είναι μία τεχνική αποτρίχωσης κατά την οποία ο θύλακας της τρίχας λειτουργεί σαν δοκιμαστικός σωλήνας, με ένα γαλβανικό ρεύμα να χρησιμοποιείτε για να μετατρέψει τα άλατα και το νερό που βρίσκονται μέσα σε αυτόν σε καυστικό νάτριο. Όντας υγρό έχει την ιδιότητα να γεμίζει όλο τον θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντας όχι μόνο της τρίχα αλλα και τα αναγεννητικά της κύτταρα. Με την ιδιότητα αυτή, η Ηλεκτρόλυση είναι σε θέση να δώσει καταπληκτικά αποτελέσματα σε διαστρεβλωμένους θύλακες.
  3. Blend: Η μέθοδος Blend κάνει χρήση και των δύο παραπάνω ρευμάτων, ενισχύοντας έτσι εκθετικά την αποτελεσματικότητα και των δύο. Από την μία η θερμόλυση αυξάνει την θερμοκρασία και έτσι την διαστολή των πόρων μέσα στον θύλακα επιτρέποντας καλύτερη διαπερατότητα του καυστικού νατρίου, ενώ παράλληλα λειτουργεί σαν καταλύτης, για την γρηγορότερη επίτευξη της χημικής αντίδρασης. Είναι η μέθοδος που θα δώσει λύση στις δυσκολότερες περιπτώσεις εμμένουσας τριχοφυΐας.

1 μηχάνημα 11 διαφορετικές αισθητικές εφαρμογές

Προσφέρει θεραπείες 100% μόνιμης αποτρίχωσης με απαλό και φιλικό προς το δέρμα τρόπο.

Καθαρίζει βαθιά το δέρμα, το ενεργοποιεί για την καλύτερη απορρόφηση στοιχείων.

Απομακρύνει συγκεκριμένες ατέλειες του δέρματος, όπως αραχνοειδή αγγειώματα, κηλίδες γήρανσης και θηλώματα.

Προσφέρει αντιγηραντικές, αντιακνεικές αγωγές, καθώς και αγωγές για την ενδυνάμωση των ευαίσθητων δερμάτων μέσω του κόκκινου, μπλε και πράσινου φωτός.

Καταπραΰνει το δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα μετά τη ριζική αποτρίχωση.

Προωθεί απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία στα κύτταρα και επαναφέρει την υγιή και νεανική όψη στο δέρμα.

Αναζωογονεί και ενεργοποιεί το πρόσωπο μέσω μίας αντιγηραντικής και χαλαρωτικής θεραπείας.

Προάγει τη διείσδυση ιονιζόμενων προϊόντων και θρέφει το δέρμα σε βάθος.

Τονώνει το δέρμα σε βάθος και μειώνει την εικόνα της κυτταρίτιδας.

Απομακρύνει τις τοξίνες και βοηθά τη λεμφική κυκλοφορία με μία χαλαρωτική και τονωτική θεραπεία.

Αποτελεσματικά ενδυναμώνει τους μύες του προσώπου και μειώνει το βάθος των ρυτίδων.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Το μόνο μηχάνημα ριζικής αποτρίχωσης σε αυτή τη συχνότητα.

#3

Διαθέτει εξειδικευμένα προγράμματα για να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα τριχοφυΐας.

#2

Όσο μεγαλύτερη είναι η συχνότητα του ρεύματος, τόσο μεγαλύτερη είναι και η αντίσταση που προβάλλει ο γύρω ιστός, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην εφαρμογή.

#4

Εξοπλισμένο με όσα εργαλεία χρειάζεται ένας ηλεκτρολύστης, όπως έλεγχο υγρασίας στον θύλακα, έλεγχο αντοχής του πελάτη και αυτόματο έλεγχο τον εξαρτημάτων.

Dectro International

Από το 1978 η Dectro International σχεδιάζει και κατασκευάζει εξειδικευμένες συσκευές που προορίζονται για την παγκόσμια αγορά μόνιμης αποτρίχωσης και αισθητικής περιποίησης. 

Η ενδελεχής κατανόηση των σύγχρονων τεχνικών και η γνώση των τεχνολογιών αιχμής επέτρεψαν στην Dectro International να ανοίξει νέους δρόμους στην εφαρμογή της ηλεκτρόλυσης. 

Δημιουργός του μοναδικού APILUS, μηχανήματος ριζικής αποτρίχωσης, άλλαξε παγκοσμίως το επίπεδο των ηλεκτρολυστών και της ριζικής αποτρίχωσης. Με πανεπιστημιακές μελέτες σε ανθρώπινο δέρμα ολοκλήρωσε την έρευνα πάνω στη δράση των μόνιμων μεθόδων αποτρίχωσης.

Video