Infrared 3

Infrared 3

Infrared 3

Το Infrared 3, είναι ένα αναπτυγμένο σύστημα υπερύθρων για το σώμα. Κάνοντας χρήση του σωστού φάσματος υπερύθρων, η ενέργεια πάει στοχευμένα στις στοιβάδες των λιποκυττάρων χωρίς να επηρεάζει τον γύρω ιστό. Με την εξαιρετικά αποτελεσματική ιδιότητα του φωτός να ανεβάζει την θερμοκρασία σε μία περιοχή, δεν προσφέρουμε μόνο μια έντονη αδυνατιστική δράση, αλλά και μία πολύ ευχάριστη θεραπεία ομορφιάς.

πληροφοριες

Η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι πολύ επιλεκτική και χάρη στο ιδιαίτερο μήκος κύματος που ξεκινάει από τα 760nm και πάνω, μετατρέπεται σε θερμότητα μόνο όταν φτάσει τον λιπώδη ιστό, προκαλώντας αύξηση της θερμοκρασίας στους 36°C έως 48°C.

Το Infrared 3 διαθέτει 3 θαλάμους υπερύθρων SLIMBANDS, 1 για την κοιλιά και 2 για τα πόδια με τη δυνατότητα προαιρετικής αγοράς για επιπλέον 2. Οι θάλαμοι είναι εύκαμπτοι και κατασκευασμένοι από μη τοξικό υλικό, προσαρμόζονται εύκολα στον όγκο του σώματος και καθαρίζονται με ευκολία.

Υπέρυθρες: Η υπέρυθρη ακτινοβολία θερμαίνει ευχάριστα την πάσχουσα περιοχή, εισχωρεί στα λιποκύτταρα ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό και απελευθερώνοντας τις τοξίνες και τα λιπαρά οξέα. Για την ακρίβεια, χάρη σε μία ειδικά επιλεγμένη συχνότητα, η φωτοβιολογική αντίδραση αυξάνει τη θερμοκρασία μόνο στις στοιβάδες των λιποκυττάρων βαθμιαία. Η τοπική αύξηση της θερμοκρασίας ευνοεί την αγγειοδιαστολή και κατά συνέπεια επιτυγχάνει μια σωστή φλεβική και λεμφική ροή διευκολύνοντας την απομάκρυνση υγρών και τοξινών. Ευνοεί την τοπική λιπόλυση διασπώντας τα τριγλυκερίδια σε λιπαρά οξέα και γλυκερόλη τα οποία απελευθερώνονται στο αίμα, και μεταβολίζονται σε πηγή ενέργειας για μυϊκές συσταλτικές δραστηριότητες.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Απαράμιλλα ευχάριστη θεραπεία.

#3

Με ελάχιστο κόστος θεραπείας.

#2

Όλα τα προγράμματα είναι απόλυτα προσαρμόσιμα στα ιδιαίτερα προβλήματα του πελάτη.

#4

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με πληθώρα καλλυντικών αγωγών για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Vagheggi Phytotech

Η εταιρεία Vagheggi, επιπλέον από τα γνωστά καλλυντικά Vagheggi Phytocosmetics διαθέτει και ένα τμήμα έρευνας και τεχνολογίας μηχανημάτων τελευταίας γενιάς το τμήμα
VAGHEGI PHYTOTECH.

Τα μηχανήματα μελετώνται, σχεδιάζονται και επιβλέπονται από το επιτελείο της Vagheggi προορισμένα για επαγγελματίες ομορφιάς, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και στις προτιμήσεις των απαιτητικών καταναλωτών, όχι μόνον όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά και για την ασφάλεια στις αγωγές ομορφιάς με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.