Ριζική Αποτρίχωση

Ριζική Αποτρίχωση

Ριζική Αποτρίχωση

Η ριζική αποτρίχωση είναι η μοναδική μέθοδος που εγγυάται 100% μόνιμη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος και τριχωδυίας. Τα βασικά ρεύματα που χρησιμοποιούνται είναι η θερμολυση και η ηλεκτρόλυση. Αυτές η τεχνολογίες προυποθέτουν διείσδυση μιας αποστειρωμένης βελόνας μιας χρήσης, στον θύλακα της τρίχας. Είναι η τεχνολογία που μπορεί να στοχεύσει όλες τις τρίχες ανεξαρτήτου χρώματος ή συγκέντρωσης μελανίνης. Σε μεγάλες περιοχές όπως τις περιοχές τους σώματος, συνδυάζεται εξαιρετικά με τις μεθόδους Laser οι οποίες αντιμετωπίζουν το 70-80% της τριχωφυιας και τις υπόλοιπες τις αντιμετωπίζουμε με την ριζική.

Το Apilus είναι το καλύτερο και το πιο πρωτοποριακό μηχάνημα ριζικής αποτρίχωσης παγκομίως. Η Dectro Academie, η ακαδημία ριζικής αποτρίχωσης της Dectro, είναι σε θέση προσφέρει στους χρήστες της χρόνια εμπειρίας και πληροφοριών, για να μπορέσουν με ευκολία να τελειοποιήσουν την τεχνική τους.

Το Apilus διαθέτει πατενταρισμένα προγράμματα μεθόδων Θερμόλυσης, Ηλεκτρόλυσης και Blend. Υπάρχει μεγάλο εύρος μηχανημάτων Apilus τα οποία βγαίνουν σε 2 σειρές μηχανημάτων στα 13.56MHz και στα 27.12MHz.

ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ: