HIFU STORMING

HIFU STORMING

HIFU STORMING

Η μοναδική τεχνολογία Εστιασμένων Υπερήχων (HIFU) αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και των σημείων γήρανσης που δημιουργούνται από την βαρύτητα και την πάροδο του χρόνου. Το HIFU με την χρήση διαφορετικών κεφαλών στοχεύει επιλεκτικά όλα τα σημαντικά επίπεδα και βάθη, επιτυγχάνοντας ένα τρισδιάστατο (3D), φυσικό “χτίσιμο” του προσώπου και του σώματος. Ένα πολύ δυνατό εργαλείο, ικανό να προσφέρει μία μοναδική θεραπεία ανόρθωσης και σύσφιξης με απίστευτα αποτελέσματα.

πληροφοριες

Η πιο εξελιγμένη τεχνολογία στον Εστιασμένο Υπέρηχο Υψηλής Έντασης. Η συσκευή HIFU ‘Storming’ μπορεί να λειτουργεί ασταμάτητα. Οι συμβατικές κεφαλές κάνουν τις γραμμές μια προς μια, ξεκινώντας κάθε φορά από την μπροστά άκρη της κεφαλής και κάνοντας βολές μέχρι το τέλος της, χωρίς να αλλάζουν κατεύθυνση. Το ‘Storming’ κάνει συνεχόμενες βολές, εναλλάσσοντας την  κατεύθυνση από την μπροστά άκρη της κεφαλής μέχρι το τέλος της και αντίστροφα, καθιστώντας την διάρκεια της θεραπείας αισθητά μικρότερη και επιτρέποντας την συσκευή να δουλεύει στην μέγιστη ισχύ του σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία αναδόμησης του δέρματος, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συνεδριών από 1 έως 2 φορές το χρόνο.

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound): Οι Εστιασμένοι Υπέρηχοι Υψηλής Έντασης, χρησιμοποιούνται σε μία θεραπεία ανόρθωσης και σύσφιξης με απίστευτα αποτελέσματα. Κάνοντας χρήση μιας πηγής παραγωγής υπερήχων και χρησιμοποιώντας σφαιρικά κάτοπτρα, εστιάζει την κινητική ενέργεια των υπερήχων σε ένα συγκεκριμένο σημείο σε επιλεγμένο βάθος. Η ενέργεια των εστιασμένων υπερήχων αφήνει την επιδερμίδα ανεπηρέαστη και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης και επούλωσης. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία αναδόμησης του δέρματος, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.  Στόχος του είναι να προκαλέσει μικροτραυματισμούς στην περιτονία, με αποτέλεσμα να συρρικνωθεί, και να δώσει ένα γρήγορο αποτέλεσμα σύσφιξης που βελτιώνεται για τους επόμενους 2 μήνες.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Κατασκευασμένο στην Κορέα και εγκεκριμένο από τον FDA

#3

Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος και στο σώμα, μειώνει το επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα

#2

Υποστηρίζει μέχρι και 5 διαφορετικούς τύπους κεφαλών (1.5mm, 3.0mm, 4.5mm, 7.0mm, 13mm)

#4

Συσφίγγει και ανορθώνει την περιοχή του προσώπου, μειώνει τα σημάδια γήρανσης και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος σε μία μόνο συνεδρία, με δυνητικά μακροχρόνια αποτελέσματα.

Result med

Η εταιρεία ResultMed® , με έδρα την Κύπρο, δραστηριοποιείται στον χώρο της Ιατρικής – Αισθητικής, με συνεχή παρουσία από το 2005, αντιπροσωπεύοντας κατ’ αποκλειστικότητα αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού στον χώρο των επαγγελματικών καλλυντικών, των μηχανημάτων αισθητικής, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και των ιατρικών αναλωσίμων.

Στελεχώνεται από έμπειρο και επιστημονικά κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υποστήριξη και υπηρεσίες

Video