Prex Plus 8

Prex Plus 8

PreX Plus 8

Το VGH PreX Plus 8  πραγματοποιεί μια στοχοθετημένη εργασία για τα διάφορα αισθητικά προβλήματα που μπορούν να εμφανιστούν, σε όλες τις περιοχές του σώματος. Στοχεύει τις ατέλειες της κυτταρίτιδας, του λίπους, της επιφανειακής χαλάρωσης του δέρματος και των υποκείμενων ιστών. Επίσης προσφέρει μία αίσθηση αναζωογόνησης λόγο της αποστραγγιστικής του δράσης. Με 12 διαφορετικά προκαθορισμένα προγράμματα για τα κάτω άκρα και 4 προαιρετικά για τα άνω, που επιλέγονται με βάση τις ατομικές ανάγκες και τα προβλήματα του πελάτη. Μια τεχνολογία με ασύγκριτα αποτελέσματα στα προβλήματα κατακράτησης υγρών που δημιουργείται από τον μοντέρνο τρόπο ζωής.

πληροφοριες

Το VGH Prex Plus 8 είναι μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών, για να μετριάσει τις ατέλειες που προκαλούνται από την κυτταρίτιδα και να αναδιαμορφώσει το σώμα. Αυτή η θεραπεία είναι ιδιαίτερα χαλαρωτική και προάγει την άμεση αποσυμφόρηση των υγρών από τα πόδια δίνοντας μια αίσθηση ευεξίας. Οι αεροθάλαμοί πρεσσοθεραπείας χωρίζονται σε 8 τομείς που καλύπτουν περιοχές όπως πέλματα, αστραγάλους, μηρό, κνήμη, γόνατα, γλουτούς, τα πλευρικά της κοιλιάς και το άνοιγμα των λεμφικών γαγγλίων. Οι αεροθάλαμοι είναι ρυθμιζόμενες σε ύψος και στην περίμετρο του ποδιού ή προαιρετικά και των βραχιόνων.

  1. Πρεσσοθεραπεία:  Η Πρεσσομάλαξη συμβάλλει στην αποκατάσταση της φλεβικής και λεμφικής λειτουργίας, αυξάνοντας την κυκλοφορία. Προκαλεί αποστράγγιση, μειώνοντας τη διόγκωση και την ένταση των μυών. Έχει ένα σημαντικό αποτοξινωτικό, αναζωογονητικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα βελτιώνει την οξυγόνωση των ιστών και αποτρέπει το σχηματισμό της κυτταρίτιδας. Αυτό το είδος θεραπείας είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της σύγχρονης καθημερινότητας, όπως καθιστική ζωή, άγχος, κάπνισμα και κακή διατροφή.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη θεραπεία.

#3

Με ολιστικά αποτελέσματα στο σώμα.

#2

Συνδυάζεται άριστα με καλλυντικές εφαρμογές για άψογα αποτελέσματα σε όλα τα προβλήματα.

#4

Με ελάχιστο κόστος θεραπείας.

Vagheggi Phytotech

Η εταιρεία Vagheggi, επιπλέον από τα γνωστά καλλυντικά Vagheggi Phytocosmetics διαθέτει και ένα τμήμα έρευνας και τεχνολογίας μηχανημάτων τελευταίας γενιάς το τμήμα
VAGHEGI PHYTOTECH.

Τα μηχανήματα μελετώνται, σχεδιάζονται και επιβλέπονται από το επιτελείο της Vagheggi προορισμένα για επαγγελματίες ομορφιάς, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και στις προτιμήσεις των απαιτητικών καταναλωτών, όχι μόνον όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά και για την ασφάλεια στις αγωγές ομορφιάς με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Video