Ultrasound

Ultrasound

Ultrasound

Το VGH Ultrasound είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει μικροδονήσεις υπερήχων με στόχο να προκαλέσει ενδογενή υπεραιμία για να πετύχει την ανάπλαση, τόνωση και αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος. Ο υπέρηχος που χρησιμοποιεί είναι σε μορφή σπάτουλας,  ροσφέροντας διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας και αποτελέσματα. Παρέχει και ιοντοφόρεση για την καλύτερη διείσδυση των δραστικών συστατικών, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί ή χωριστά.

πληροφοριες

Με 13 διαφορετικά προγράμματα και σε συνδυασμό με την ιοντοφόρεση, το VGH Ultrasound προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και των τύπο του δέρματος. Η σπάτουλα υπερήχων έχει δύο χρήσεις, με την χρήση της μύτης προσφέρει έναν βαθύ καθαρισμό και απολέπιση. Με την χρήση της πλατιάς επιφάνειας, ένα χαλαρό μασάζ με ιονισμό για αποστράγγιση, χαλάρωση και εξομάλυνση της περιοχής. Το κάθε πρόγραμμα αποτελείται από 4 φάσεις: βαθύς καθαρισμός και απολέπιση, δονητικό μασάζ και ενεργοποίηση του κυκλοφορικού, χαλαρωτικό έως και διεγερτικό δονητικό μασάζ ανάλογα με το στόχο της θεραπείας, και τέλος ιοντοφόρεση.

  1. Υπέρηχος: Ο υπέρηχος είναι ένα παλμικό μηχανικό κύμα που καθαρίζει το δέρμα αποφεύγοντας την αποστράγγιση, το οποίο ταλαντώνεται για μερικές δεκάδες χιλιάδες φορές το δευτερόλεπτο με πολύ υψηλή συχνότητα όπως το υπερηχογράφημα. Η δόνηση εξατμίζει τα μόρια του νερού, ευνοώντας την απελευθέρωση των πόρων. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και ανάπλαση, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την διείσδυση των δραστικών συστατικών. Συνδυάζει τον υπέρηχο με δονησεις της σπάτουλας, για μηχανικό ξεφλούδισμα και περιποίηση προσώπου.
  2. Ιοντοφόρεση: Η ιοντοφόρεση είναι μια λειτουργία μεταφοράς ιόντων, δηλαδή γαλβανικό ρεύμα που ακολουθεί σταθερή γραμμή με σταθερή συχνότητα και είναι μονής κατεύθυνσης. Έτσι επιτρέπει την μεταφορά θετικά φορτισμένων καλλυντικών και τις δραστικές ουσίες που περιέχονται σε αυτά να διεισδύσουν καλύτερα.
  3.  

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Με γρήγορα και απολύτως ανώδυνα αποτελέσματα.

#3

Με ελάχιστο κόστος θεραπείας.

#2

Όλα τα προγράμματα είναι απόλυτα προσαρμόσιμα στα ιδιαίτερα προβλήματα του πελάτη.

#4

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με πληθώρα καλλυντικών αγωγών της Vagheggi Phytocosmetics για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Vagheggi Phytotech

Η εταιρεία Vagheggi, επιπλέον από τα γνωστά καλλυντικά Vagheggi Phytocosmetics διαθέτει και ένα τμήμα έρευνας και τεχνολογίας μηχανημάτων τελευταίας γενιάς το τμήμα
VAGHEGI PHYTOTECH.

Τα μηχανήματα μελετώνται, σχεδιάζονται και επιβλέπονται από το επιτελείο της Vagheggi προορισμένα για επαγγελματίες ομορφιάς, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και στις προτιμήσεις των απαιτητικών καταναλωτών, όχι μόνον όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά και για την ασφάλεια στις αγωγές ομορφιάς με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.