Ανάπλαση / Αντιγήρανση

Ανάπλαση / Αντιγήρανση

Ανάπλαση / Αντιγήρανση

Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του, την λάμψη του και ξεκινάει η δημιουργία ρυτίδων. Αυτό είναι το αποτέλεσμα πολλών εξωτερικών και εσωτερικών παραγόντων που επηρεάζουν το δέρμα μας όπως το stress, η ρύπανση, ο ήλιος, η βαρύτητα και η αναγεννητική ιδιότητα του δέρματος που μειώνεται όσο περνάνε τα χρόνια.

Υπάρχουν πολλοί μέθοδοι ανάπλασης και αντιγήρανσης αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσω συνδυασμού προϊόντων, τεχνολογιών και πρόληψης. Οι πιο διαδεδομένες τεχνολογίες που προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα είναι οι ακόλουθες:

Η φωτοανάπλαση προσφέρει αναζωογόνηση στο δέρμα. Το έντονο παλμικό φως, αντιμετωπίζει με ασφάλεια και αποτελεσματικά μια τεράστια ποικιλία αγγειακών & μελάγχρωματικών προβλημάτων. Το φως εφαρμόζεται στην περιοχή χωρίς να υπερθέρμανει την επιφάνεια του δέρματος, ενώ διεισδύσει στην επιδερμίδα. Δημιουργεί μια ασθενή θερμότητα, η οποία διεγείρει μια διαδικασία αναγέννησης και παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Οι ραδιοσυχνότητες είναι ένα πάρα πολύ δυνατό εργαλείο ανάπλασης για το πρόσωπο και το σώμα και χωρίζονται σε μονοπολικές, διπολικές, πολυπολικές και Fractional. Με τη μονοπολική έχουμε πρόσβαση σε πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας, βελτιώνοντας τον τόνο του δέρματος και την ελαστικότητα του. Η συστολή και το τέντωμα του ιστού οφείλονται στη νέα παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Με τις διπολικές ραδιοσυχνότητες μπορούμε να προσφέρουμε αναπλαστική και συσφικτική δράση. Η ραδιοσυχνότητα ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, βελτιώνοντας το πάχος, την ενυδάτωση, την τόνωση και την διάταση της επιδερμίδας. Οι ίνες κολλαγόνου ενισχύονται, οδηγώντας σε μία αύξηση της συνοχής του δέρματος. Στο σώμα, οι διπολικές ραδιοσυχνότητες έχουν έντονη συσφικτική δράση. Το βίο-φυσικό αποτέλεσμα της ραδιοσυχνότητας βασίζεται στη μετατροπή της ενέργειας σε θερμότητα.

Οι πολυπολικές από την άλλη είναι μια ιδανική λύση για την καταπολέμηση των σημείων γήρανσης. Έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης που δημιουργούνται στο πρόσωπο. Στο σώμα μπορούν να προσφέρουν θεραπείες λιπογλυπτικής. Έχοντας την ικανότητα να μεταφέρουν την ενέργεια υποδόρια, προκαλούν αύξηση της ποσότητας οξυγόνου που παραδίδεται στους ιστούς.

Οι κλασματικές ραδιοσυχνότητες είναι μια πολύ μοντέρνα και πρωτοποριακή τεχνολογία με στόχο να μειώσει ορατά τις ρυτίδες, να επαναπροσδιορίσει το οβάλ του προσώπου, να αντιμετωπίσει τις ραβδώσεις και την δερματική χαλάρωση προσώπου και σώματος.

Για την αντιγήρανση και σε μεγαλύτερους σε ηλικία οργανισμούς, τα καλύτερα αποτελέσματα μπορεί να τα δώσει ένα HIFU. Οι Εστιασμένοι Υπέρηχοι Υψηλής Έντασης, χρησιμοποιούνται σε μία θεραπεία ανόρθωσης και σύσφιξης με απίστευτα αποτελέσματα.

ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ: