Eclipsia+ 27,12MHz

Eclipsia+ 27,12MHz

Eclipsia+ 27,12MHz

Tο Eclipsia+ 27,12 MHz είναι ένα εξελιγμένο σύστημα θερμοπηξίας για πιο αποτελεσματική και άνετη θεραπεία. Δεδομένου ότι αυτή η συχνότητα είναι έως και 7 φορές ταχύτερη από τη συχνότητα που χρησιμοποιούν τα ανταγωνιστικά συστήματα, το Eclipsia+ παράγει την απαιτούμενη ενέργεια σε λιγότερο χρόνο από άλλες συσκευές της κατηγορίας του, επιτυγχάνοντας έτσι ταχύτερα και καλύτερα αποτελέσματα πήξης. Η υψηλή συχνότητα  των 27,12 MHz σε συνδυασμό με τις αποκλειστικές τεχνικές εφαρμογής και τα 6400 προγράμματα για το πρόσωπο και το σώμα, προσφέρουν απαράμιλλο επίπεδο άνεσης. Στην πραγματικότητα, η θεραπεία πραγματοποιείται τόσο γρήγορα που η αίσθηση είναι ελάχιστα αντιληπτή από τον ασθενή. Αρκούν μόνο χιλιοστά του δευτερολέπτου για να εξαλείψουν την ανεπιθύμητη ατέλεια! Με τόσο ανώδυνη θεραπεία, το Eclipsia+ έχει γίνει η προτιμώμενη λύση για όλες τις περιοχές του προσώπου και του σώματος, όπως και όλους τους τύπους ασθενών, συμπεριλαμβανομένων των πιο ευαίσθητων. 

πληροφοριες

Το κύριο πλεονέκτημα του Eclipsia+ είναι η ασύγκριτα γρήγορη αλλαγή της πολικότητας από θετική σε αρνητική, που αντιπροσωπεύεται από 27 εκατομμύρια επαναλήψεις (Hertz) ανά δευτερόλεπτο. Η εξαιρετικά υψηλή συχνότητα διακρίνει το Eclipsia+, καθώς πήζει τους ιστούς πολύ πιο γρήγορα από τις συμβατικές συσκευές. Αυτή η ταχύτητα επιτρέπει εξαιρετικά γρήγορους χρόνους εφαρμογής, καθιστώντας την αισθητική περιποίηση των ατελειών του δέρματος πολύ πιο άνετη. Αυτό το καινοτόμο σύστημα, παρέχει μια γρήγορη και ασφαλή θεραπεία όλων των τύπων ατελειών του δέρματος όπως:

 • τελαγγειεκτασίες,
 • αραχνοειδή
 • αγγειώματα,
 • κερασοειδή
 • αιμαγγειώματα
 • κοκκία του κέχρου
 • υπερκεράτωση
 • θηλώματα
 • κηλίδες γήρανσης
 • κηλίδες μελάγχρωσης
 • σημάδια δημιουργημένα από την ακμή.
 • πληγές από piercing.
 1. Συχνότητα των 27,12MHz: Εκτεταμένη έρευνα δείχνει ότι στα 27,12 MHz, η ζώνη καταστροφής συγκεντρώνεται πιο κοντά στην βελόνα, όπου εντοπίζεται η ατέλεια. Δεδομένου ότι οι γειτονικοί ιστοί δεν επηρεάζονται από τη θερμότητα, η άνεση είναι απαράμιλλη. Στα 3 ή 4 MHz υπάρχει πολύ μεγάλη διάχυση της θερμότητας. Αυτή η θερμότητα διεισδύει πολύ βαθύτερα στο δέρμα, προκαλώντας έτσι δυσφορία και ανεπιθύμητες παράπλευρες δερματικές αντιδράσεις. Μια άλλη τεχνική εξήγηση είναι το γεγονός ότι η συχνότητα των 27,12 MHz επιτρέπει την καλύτερη απορρόφηση της ισχύος από τα μόρια του νερού που περιέχονται στο δέρμα. Στη συνέχεια, χρειάζεται λιγότερη ισχύς σε συχνότητα 27,12 MHz για την εκτέλεση μιας θεραπείας θερμοπηξίας από ό,τι ένα μηχάνημα χαμηλής συχνότητας. Με την ίδια ποσότητα ισχύος, το σήμα των 27,12 MHz εφαρμόζεται στη συνέχεια για μικρότερο χρονικό διάστημα, το οποίο αυξάνει το επίπεδο άνεσης για τον ασθενή και μειώνει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων δερματικών αντιδράσεων.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Χωρίς χρόνο ανάρρωσης λόγω της αυξημένης ανάπλασης μετά την θεραπεία.

#3

Για όλους τους τύπους δέρματος του προσώπου και του σώματος.

#2

Επτά φορές πιο γρήγορο από τα συμβατικά μηχανήματα της αγοράς.

#4

Με άμεσα ορατά αποτελέσματα και εύκολο στη χρήση.

Dectro International

Από το 1978 η Dectro International σχεδιάζει και κατασκευάζει εξειδικευμένες συσκευές που προορίζονται για την παγκόσμια αγορά μόνιμης αποτρίχωσης και αισθητικής περιποίησης. 

Η ενδελεχής κατανόηση των σύγχρονων τεχνικών και η γνώση των τεχνολογιών αιχμής επέτρεψαν στην Dectro International να ανοίξει νέους δρόμους στην εφαρμογή της ηλεκτρόλυσης. 

Δημιουργός του μοναδικού APILUS, μηχανήματος ριζικής αποτρίχωσης, άλλαξε παγκοσμίως το επίπεδο των ηλεκτρολυστών και της ριζικής αποτρίχωσης. Με πανεπιστημιακές μελέτες σε ανθρώπινο δέρμα ολοκλήρωσε την έρευνα πάνω στη δράση των μόνιμων μεθόδων αποτρίχωσης.

Video