Total Body

Total Body

Total Body

To VGH Total Body πραγματοποιεί μια βαθιά θεραπεία λιποδιάλυσης και αποστράγγισης, με στόχο να βελτιώσει και να ενδυναμώσει όλο το σώμα. Εξοπλισμένο με Ενδοδερμία, Υπέρηχο Cavitation στα 800kHz, Διπολικές και Πολυπολικές Ραδιοσυχνότητες και Χρωματοθεραπεία. Μια συσκευή με ιδανική συνέργεια, για πλήρη απόκριση σε όλες τι ατέλειες του σώματος.

πληροφοριες

Με τον συνδυασμό αυτών των τριών τεχνολογιών και την τεχνογνωσία της Vagheggi Phytotech, το VGH Total Body είναι απίστευτα αποτελεσματικό και εύκολο στην χρήση. Κάνει χρήση Ραδιοσυχνοτήτων, διπολικών για σύσφιξη και πολυπολικών για βαθύτερη δράση, σωματογλυπτική και ανάπλασηΕνδοδερμία με 3 διαφορετικές κεφαλές για λιπογλυπτική και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, όπως και Υπερήχους Cavitation στα 800kHz για λιποδιάλυση και αδυνατιστική δράση. Με 6 διαφορετικές αποχρώσεις LED για χρωματοθεραπεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς προστατευτικής φόρμας. Ένα ολοκληρωμένο εργαλείο σωματογλυπτικής, λιποδιάλυσης και σύσφιξης.

  1. Ενδοδερμία & Χρωματοθεραπεία: Η ποικιλία ανάμεσα σε 3 διαφορετικές κεφαλές ενδοδερμίας επιτρέπει την επιλογή σύμφωνα με το πρόβλημα. Κεφαλές: 35’ κυλίνδρων, 50’ κυλίνδρων & μασάζ σφαιρών. Η Ενδοδερμία είναι ένα μη επεμβατικό, και τελείως ανώδυνο βαθύ μασαζ. Λειτουργεί σε υποδερμικό επίπεδο που εφαρμόζεται για να διεγείρει την κυκλοφορία στις αρτηρίες και το συνδετικό ιστό που έχει κατακράτηση υγρών. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση του δέρματος, και προκαλεί άμεση αποσυμφόρηση της περιοχής. Η λυχνία LED στην κεφαλή δημιουργεί ένα ευχάριστο αίσθημα ευεξίας. 
  2. Υπέρηχοι Cavitation 800kH: Με δυνατότητα προσέγγισης των βαθύτερων στρωμάτων ιστού, ο υπέρηχος των 800kHz αποδυναμώνει τη λιπώδη δομή, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και μειώνει σταδιακά την αντιαισθητική κυτταρίτιδα οποιασδήποτε μορφής, με αποτέλεσμα την τόνωση του σώματος. Οι ιδιότητες των υπερήχων βασίζονται κυρίως σε μηχανικές δονήσεις ταχύρυθμης ταλάντωσης, οι οποίες ωθούν κινητική ενέργεια μέσα από τους ιστούς. Είναι η καλύτερη τεχνολογία για αποτελεσματική καταπολέμηση τοπικού λίπους, γιατί δημιουργεί σπηλαίωση στα λιποκύτταρα προκαλλόντας ενδόρρηξη και την αποβολή τριγλυκεριδίων.
  3. Ραδιοσυχνότητες & Χρωματοθεραπεία: Η ραδιοσυχνότητα παρέχει θερμότητα βαθιά στον υποδόριο λιπώδη ιστό χωρίς να βλάπτει την επιδερμίδα. Η θερμότητα αυτή παράγεται από τη διαθερμία και έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ποσότητας του οξυγόνου που παραδίδεται στους ιστούς. Αυτό επιταχύνει τον μεταβολισμό των κυττάρων, εξαλείφει τα απόβλητα και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, εξασφαλίζοντας ένα βαθμιαίο, ορατό αποτέλεσμα τόνωσης και ελαστικότητας. Επίσης προκαλεί μετουσίωση πρωτεϊνών κολλαγόνου, οδηγώντας σε αύξηση της συνοχής του δέρματος.

Ανταγωνιστικα πλεονεκτηματα:

#1

Ένα πολυμηχάνημα για ολιστική σωματογλυπτική.

#3

Μπορεί να συνδυαστεί με τα πρωτόκολλα της Vagheggi Phytocosmetics για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

#2

Ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες κάθε χώρου ομορφιάς, αυξάνοντας τον επαγγελματισμό του.

#4

Με προσωποποιημένα προγράμματα για απαράμιλλη αποτελεσματικότητα σε κάθε περιστατικό.

Vagheggi Phytotech

Η εταιρεία Vagheggi, επιπλέον από τα γνωστά καλλυντικά Vagheggi Phytocosmetics διαθέτει και ένα τμήμα έρευνας και τεχνολογίας μηχανημάτων τελευταίας γενιάς το τμήμα
VAGHEGI PHYTOTECH.

Τα μηχανήματα μελετώνται, σχεδιάζονται και επιβλέπονται από το επιτελείο της Vagheggi προορισμένα για επαγγελματίες ομορφιάς, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι ανταποκρίνονται στις εξελίξεις και στις προτιμήσεις των απαιτητικών καταναλωτών, όχι μόνον όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά και για την ασφάλεια στις αγωγές ομορφιάς με την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Video