Σωματογλυπτική

Σωματογλυπτική

Σωματογλυπτική

Η σωματογλυπτική είναι μια όλο και πιο διαδεδομένη θεραπεία ομορφιάς. Στοχεύει στην μείωση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας όπως και την αύξηση του μυϊκού όγκου. Πέρα από τις κλασικές θεραπείας σύσφιξης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία της σωματογλυπτικής είναι τα οι συσκευές HIFEM (High Intensity Focused Electromagnetic Treatment) ή αλλιώς EMS (Electro Magnetic Stimulation). Οι πιο διαδεδομένες τεχνολογίες είναι οι παρακάτω:

Οι συσκευές HIFEM είναι βασισμένες στην τεχνολογία του Εστιασμένου Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου Υψηλής Έντασης. Το μαγνητικός πεδίο προκαλεί συσπάσεις στον μυϊκό ιστό αναγκάζοντας τον να ενεργοποιηθεί, δυναμώνοντας τον και καταναλώνοντας ενέργεια από τον οργανισμό. Προσφέρουν αποτελεσματική σύσφιξη και ανόρθωση για το σώμα, με στόχο τη βελτίωση ακόμα και των πλέον δύσκολων σημείων. Προσφέρει γράμμωση στην κοιλιακή χώρα, ανόρθωση γλουτών και σύσφιξη χεριών, ανώδυνα και με ασφάλεια. Σε ό,τι αφορά το μηχανισμό της λιπόλυσης, οι ισχυρές συσπάσεις χρειάζονται ενέργεια, την οποία εξοικονομούν από τον μεταβολισμό των τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα.

Η Ενδοδερμία είναι ένα μη επεμβατική και τελείως ανώδυνη θεραπεία, σαν βαθύ μασαζ. Λειτουργεί σε υποδερμικό επίπεδο που εφαρμόζεται για να διεγείρει την κυκλοφορία στις αρτηρίες και το συνδετικό ιστό που έχει κατακράτηση υγρών. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση του δέρματος, και προκαλεί άμεση αποσυμφόρηση της περιοχής.

Η ηλεκτροενδυνάμωση (electrostimulation) προκαλεί την αύξηση της μικροκυκλοφορίας και την οξυγόνωση των ιστών. Με ιδιότητες σύσφιξης, προσφέρει βελτίωση του μυϊκού τόνου και της κυτταρίτιδας. Βοηθάει και στην σωστή ενεργοποίηση του κυκλοφορικού συστήματος του σώματος.

Ο υπέρηχος προσφέρει φοβερό αποτέλεσμα στην σύσφιξη και την κυτταρίτιδα μέσω της θερμικής, χημικής και μηχανικής τους δράσης. Υπάρχουν και οι υπέρηχοι cavitation για τοπικό πάχος που ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία και μειώνουν σταδιακά την αντιαισθητική κυτταρίτιδα οποιασδήποτε μορφής, με αποτέλεσμα την τόνωση του σώματος.

ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ: