fbpx

Storming Hifu

Storming Hifu

Storming Hifu


 

 

Το Hifu είναι μια ασφαλής, αποτελεσματική, μη επεμβατική διαδικασία για τη βελτίωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος σε πολλές περιοχές του προσώπου και του σώματος . Μειώνει τα σημάδια γήρανσης και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος σε μία μόνο συνεδρία, με δυνητικά μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης!

Τι είναι το STORMING;


Το STORMING εφαρμόζει τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), εστιασμένους υπερήχους υψηλής έντασης. Δεν ταυτίζεται με laser, ραδιοσυχνότητες, ή άλλες μη επεμβατικές τεχνολογίες. Tο HIFU κινείται στην επιφάνεια του δέρματος και μεταφέρει εστιασμένα την ενέργεια των υπερήχων στη θερμοκρασία των 60~70 ℃ σε βάθος (1.5mm/3.0mm/ 4.5mm/ στρώμα SMAS) χωρίς να καταστρέφει, χωρίς να προκαλεί βλάβες ή ερεθισμούς στην επιδερμίδα. Η ενέργεια αυτή προκαλεί θερμική διέργεση που οδηγεί το χόριο και το υποδόριο στρώμα του λίπους σε συρρίκνωση, αυξάνει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος, τονώνει την ενδογενή παραγωγή νέου κολλαγόνου, της πρωτεΐνης που εξασφαλίζει τη σφριγηλότητα , την πλήρωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το δέρμα αναζωογονείται, δείχνει πιο νεανικό και φωτεινό και βελτιώνεται το περίγραμμα. Η θεραπεία στοχεύει ταυτόχρονα και με απόλυτη ακρίβεια σε τρία διαφορετικά επίπεδα επιτυγχάνοντας ένα 3D αποτέλεσμα καθώς δρα και στις τρεις στοιβάδες του δέρματος.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και πόσες συνεδρίες απαιτούνται;


Η διάρκεια της θεραπείας ποικίλλει ανάλογα προς την περιοχή εφαρμογής και ο αριθμός των συνεδριών ανάλογα προς την έκταση και τη σπουδαιότητα του προβλήματος. Κατά μέσο όρο μια θεραπεία διαρκεί περίπου 60-90 λεπτά. Απαιτείται ελάχιστος αριθμός συνεδριών (1-4 το χρόνο). Τα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη από την πρώτη συνεδρία (λεία και φωτεινή όψη, τόνωση και σύσφιξη στην περιοχή εφαρμογής). Καθώς όμως ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί του δέρματος και το νέο κολλαγόνο αυξάνεται σταδιακά, το τελικό αποτέλεσμα οριστικοποιείται σε διάστημα έξι μηνών και έχει διάρκεια από ένα έως και δύο χρόνια.
Εκτός από το χρόνο θεραπείας, όλες οι διαδικασίες περιλαμβάνουν 10λεπτη σύσκεψη και 10λεπτη ανάλυση και σήμανση δέρματος. Η θεραπεία είναι προσαρμοσμένη στις εξατομικευμένες απαιτήσεις και ανάγκες, οι οποίες θα πρέπει να συζητηθούν σε μια διαβούλευση πριν από τη θεραπεία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 

Μερικά από τα πιο βασικά πλεονεκτήματα αυτής της θεραπείας είναι:

  • Ανώδυνη Αναίμακτη Θεραπεία
  • Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας
  • Αποτέλεσμα lifting από μέσα προς τα έξω
  • Επαναφορά του οβάλ
  • Λείανση ρυτίδων – Εξαφάνιση λεπτών γραμμών έκφρασης
  • Τόνωση – Ελαστικότητα – Λάμψη

Το Storming προαιρετικά διαθέτει δύο κεφαλές σώματος με εστιακό βάθος στα 7mm & 13mm αντίστοιχα. Με αυτές είναι σε θέση να προσφέρει θεραπείες σύσφιξης και λιποδιάλυσης σε περιοχές όπως κοιλιά, μηρούς και μπράτσα.

Παρατηρούνται παρενέργειες;

 Οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ήπιες και παροδικές. Μπορεί να εμφανιστεί ερύθημα, ήπιο πρήξιμο, ερυθρότητα ή ελαφροί μώλωπες, αλλά πάντα ηρεμούν σε λίγες ώρες ή σε 1-2 ημέρες.

 

 Είναι επώδυνο;

 Ανάλογα με την ένταση και περιοχή εφαρμογής η αίσθηση ποικίλει από απλή ενόχληση έως και ελαφρύ πόνο. Η δυσφορία αντιμετωπίζεται με μείωση της έντασης. Μετά τη θεραπεία, δροσερά επιθέματα ανακουφίζουν.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, μπορούν να αντιμετωπιστούν όλοι οι τύποι και οι τόνοι δέρματος, οποιοσδήποτε με χαλάρωση δέρματος, συνήθως μετά την ηλικία των 35 ετών

Share This :
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
elEL