fbpx

Lignum Massage

Lignum Massage

Lignum Massage

Η έννοια του όρου Lignum προέρχεται από τη λατινική λέξη για το ξύλοΤο μασάζ Lignum είναι μια εναλλακτική τεχνική που προέρχεται από τον αρχαίο ανατολικό πολιτισμό. Περιελάμβανε τη χρήση χειροποίητων ξύλινων οργάνων για μασάζ και θεραπεία διαφόρων σωματικών και ψυχικών καταστάσεων, όπως θεραπείες για την ανακούφιση του πόνου, καθώς και μυϊκή και ενεργειακή  ανισορροπία Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι τεχνικές θεραπείας με ξύλο υπήρχαν ήδη εκατοντάδες χρόνια πριν Τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν είχαν τραχιά υφή και ήταν δύσκολο να τα χειριστούν οι χειριστές λόγω του σχήματός τους και του βάρους του ξύλου Αιώνες αργότερα, συγκεκριμένα στα τέλη του 20ου αιώνα, μετά από πολλά χρόνια μελέτης, ειδικοί στον τομέα των εναλλακτικών θεραπειών στην Κολομβία έφεραν νέα ζωή σε αυτή τη χιλιετή τεχνική και δημιούργησαν καλύτερα κατάλληλα όργανα όσον αφορά το βάρος και το σχήμα για να εξασφαλίσουν μια τέλεια τεχνική.

 

Εφαρμογές του Lignum Massage στον τομέα των θεραπειών ομορφιάς. Το Lignum Massage είναι μια φυσική και μη επεμβατική μέθοδος. Με τις τεχνικές του, είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν διάφορες ειδικές θεραπείες σώματος για τη βελτίωση των ατελειών της κυτταρίτιδας, τη σμιλεύση του σώματος, τη μείωση των εναποθέσεων λίπους και την αποστράγγιση των περιττών υγρών. Με σκοπό την παροχή μιας πλήρους αίσθησης ευεξίας, είναι επίσης ιδανικό για τη θεραπεία της μυϊκής καταπόνησης και του πόνου.

Εστιάζοντας στον κλάδο των θεραπειών ομορφιάς, μπορούμε να πούμε ότι το Lignum Massage έχει γίνει ένα στήριγμα που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε κορυφαία αποτελέσματα για τα πρωτόκολλα στο ινστιτούτο μας. Επιπλέον, υπάρχει ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για φυσικές και ολιστικές  προσεγγίσεις από το ευρύ κοινό, με σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.

 

Καθώς το Lignum Massage στοχεύει στη γλυπτική, την αποστράγγιση, τη μείωση και τη σύσφιξη, έχει προστεθεί πλήρως στα επαγγελματικά πρωτόκολλα για τις σειρές σώματος της Vagheggi.

Περιλαμβάνει τη χρήση του συμπυκνώματος που διατίθεται σε αμπούλα και του συγκεκριμένου προϊόντος της σειράς που θεωρούμε ότι ταιριάζει καλύτερα στο είδος της ατέλειας.

Οι σειρές που χρησιμοποιούνται είναι η Sinecell – Fuoco Plus – Sikelia 

Share This :
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
elEL