επισκευαστικο κεντρο

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

επισκευαστικο κεντρο

Με επισκευαστικό κέντρο στην Θεσσαλονίκη, και εξωτερικούς συνεργάτες στην Αθήνα και την Κρήτη, είναι σε θέση να δώσει άμεση λύση σε όλη την Ελλάδα. Εξίσου σημαντική για την εταιρία, είναι η εκπαίδευση, πάνω στην σωστή χρήση και συντήρηση του μηχανήματος, με στόχο την επέκταση της διάρκειας ζωής του και της κερδοφορίας του. 

after sale service

Το after sale service είναι ένα από τις βασικότερες παροχές που πρέπει να διαθέτει μία εταιρεία που δουλεύει με μηχανήματα ιατρικής αισθητικης.

Από την αρχή της συνεργασίας με την Dectro International, και μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και συνεχόμενης εκπαίδευσης, η Beaute Μarine έχει την τεχνογνωσία και το στελεχιακό δυναμικό να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που μπορούν να εμφανιστούν.

Με άμεση τηλεφωνική υποστήριξη για προβλήματα πάνω στον εξοπλισμό, όπως και στις θεραπείες ομορφιάς, έρχεται να δώσει πρωτόγνωρη αίσθηση ασφάλειας στους συνεργάτες της.

Η αγορά ενός μηχανήματος υψηλής αισθητικής δεν είναι μόνο μία χρηματική επένδυση για έναν επαγγελματία, αλλά και μια μακροχρόνια δέσμευση

Αρχή της Beaute Marine είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνεργάτες της.

Μαρία Καραμπουνιώτη